Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019

Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΔ: συσπείρωση με Φαρμάκη και σιγουριά για νίκη στη Δυτική Ελλάδα


Συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη και βεβαιότητα για τη νίκη του συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Ελλάδας ήταν τα κεντρικά μηνύματα της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε χώρα σε αίθουσα ξενοδοχείου στο Αγρίνιο.
Η συνεδρίαση διεξήχθη παρουσία του γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκου Χαρδαλιά και σε αυτήν παρέστησαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Λευτέρης Βαρουξής, ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, πολλά κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, υποψήφιοι δήμαρχοι και οι περισσότεροι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «όλα από την αρχή» του Ν.Φαρμάκη.
Στις ομιλίες και τους χαιρετισμούς των στελεχών εκφράστηκε η σιγουριά για νίκη στις εκλογές της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ η κριτική ήταν έντονη για τη θητεία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα και της κυβερνητικής πολιτικής η οποία πλέον αντανακλάται και στην υποψηφιότητα του που έχει την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΖΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ!!!!!

  Να μην είστε ποτέ τόσο σίγουροι παιδιά. Και είστε και νέοι στο κουρμπέτι. Που θα αφήσει ο κάθε Πατρινός να πάτε εσείς ΤΌΣΟ ΕΎΚΟΛΑ να τους πάρετε την έδρα. Με 2οο τηλέφωνα την παρασκευή των εκλογών ο Κατσιφάρας θα εκβιάσει κρίσιμα τις καταστάσεις. Ξερει αυτός πότε γίνονται οι εκλογές.Ως καλός βαθύπασοκος τυχ@διώκτης είναι και καλός εκλογομάγειρος. .

 2. Ανώνυμος

  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !! CHRISTOS

 3. Ανώνυμος

  Ο Κατσιφάρας από την πολλή «στήριξη» του ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει! Ας Πρόσεχε!
  Ο κόσμος έχει απογοητευτεί τόσο πολύ από τους Συριζαίους που ότι και αν αγγίζουν «καίγεται»…

 4. ΚΩΣΤΑΣ

  Οι ερωτήσεις της συνέντευξης που αναφέρεται ο γραφικός Kopritis αφορούν τις εκλογές του 2014 & διαβάζοντας τις απαντήσεις αποδείχτηκε ότι Νίκος Καζαντζής τις τήρησε στο ακέραιο!!!
  Στην συνέντευξη επίσης αναφέρονται όλα αυτά που θα έπρεπε να γίνουν από την τωρινή Δημοτική αρχή (απορρόφηση κονδυλίων, Δημοτικό πάρκο, αξιοποίηση Τριχωνίδας, κτλ.) με την οποία διαφώνησε γιατί τίποτα δεν υλοποιούνταν & βρέθηκε εκτός της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης.
  Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις του ‘’αντάρτη’’ Χαρδαλιά σας παραθέτω παρακάτω 2 αναρτήσεις, απ’ τις οποίες ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπέρασμα τι βαρύτητα έχουν & ποιους τελικά θα βλάψουν.

  http://www.odigos.gr/nea-enimerosi/topika/ta-mazeyei-o-hardalias-gia-ti-stirixi-se-nikoloytso
  https://www.protothema.gr/greece/article/370406/adarsia-sti-nd-sgouro-adi-koumoutsakou-epelexe-o-dimarhos-vurona/

  Επειδή οι πολίτες του ευρύτερου Δήμου Αγρινίου έχουν κρίση & δεν είναι πρόβατα που καθοδηγούνται από κομματικές κατευθύνσεις, απερίφραστα θα στηρίξουν ψηφίζοντας τον συνδυασμό του Κ Α Ζ Α Ν Τ Ζ Η.
  Σε κάθε περίπτωση ο Kopritis μπορεί να μείνει εκεί που νομίζει ότι ανήκει & ως Δικαστής του πληκτρολογίου του εύχομαι ολόψυχα καλή αντιπολίτευση.

  # ΛΕΜΟΝΑΚΙ_MYRODATO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.