Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Νοσοκομείο Αγρινίου: η ακύρωση χειρουργείων που έφερε ΕΔΕ και προκαλεί εισαγγελική έρευνα

Νοσοκομείο Αγρινίου: η ακύρωση χειρουργείων που έφερε ΕΔΕ και προκαλεί εισαγγελική έρευνα

Δύσκολη περίοδος είναι η τρέχουσα για το Νοσοκομείο Αγρινίου του οποίου το προσωπικό δίνει τη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού και με τις ελλείψεις να δυσκολεύουν την κατάσταση. Αυτό όμως συμβαίνει σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Το κλίμα ωστόσο στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου βαραίνουν και κάποιες ιστορίες από τα παλιά. Σε μία από αυτές λοιπόν υπάρχουν εξελίξεις που οδηγούν σε εισαγγελική έρευνα καθώς προηγήθηκε και σχετική ΕΔΕ.

Ο λόγος για μια υπόθεση που είχε δει το φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία του ίδιου του διοικητή πριν περίπου δύο έτη.

Είχε βγει δημοσίως τότε ο Ανδρέας Τσώλη και κατήγγειλε την απόφαση γιατρών να ακυρώσουν προγραμματισμένα χειρουργεία καταρράκτη  της Οφθαλμολογικής Μονάδας «χωρίς να έχουν γνώση και ειδοποιηθεί ούτε τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά  ούτε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου πριν την απόφαση αυτή», όπως ανέφερε.

Είχε ζητήσει μάλιστα συγγνώμη από τους πολίτες και ξεκίνησε τις διαδικασίες «για την απόδοση και καταλογισμό των  ευθυνών στους υπευθύνους». Αυτές λοιπόν οι διαδικασίες οδηγούν και στην εισαγγελική έρευνα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.