Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Προβληματισμός στο Νοσοκομείο Αγρινίου από δύο νέα κρούσματα σε γιατρούς

Προβληματισμός στο Νοσοκομείο Αγρινίου από δύο νέα κρούσματα σε γιατρούς

Toν προβληματισμό που προκάλεσε στο Αγρίνιο η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 58 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία επέτεινε η νεότερη εξέλιξη για την ύπαρξη δύο ακόμη  στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, συγκεκριμένα σε ιατρούς.

Παράλληλα τις απογευματινές ώρες σήμερα  έγινε γνωστό στο Νοσοκομείο Αγρινίου πως ήταν θετικά 15 ακόμη τεστ πολιτών της περιοχής τα οποία έγιναν πριν από ημέρες αλλά τα αποτελέσματα καθυστέρησαν λόγω της έλλειψης υλικών στο εργαστήριο της Πάτρας.

Συνολικά 45 συμπολίτες πληροφορήθηκαν σήμερα  επισήμως πως είναι θετικοί στον ιό και έτσι εξηγείται και ο αριθμός-ρεκόρ που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Ωστόσο η κατάσταση στο Νοσοκομείο προκαλεί ανησυχία αλλά και πολλά ερωτηματικά για τη διαχείριση της. Το πρωί έγινε γνωστό πως νόσησαν τρεις καθαρίστριες και ένα άτομο του προσωπικού ασφαλείας που εργάζονται στο ίδρυμα . Υποβλήθηκαν σε τεστ πριν από ημέρες ωστόσο- καθώς άργησαν τα αποτελέσματα και δεν είχαν συμπτώματα- φέρονται να εργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός πυροδότησε την ανησυχία.

Τις απογευματινές ώρες έγινε γνωστό πως μεταξύ των 15 νέων θετικών τεστ για τα οποία ενημερώθηκε το το νοσοκομείο είναι και δυο γιατρών που υπηρετούν  σε «μάχιμες» θέσεις. Είναι αντιληπτό πλέον πως τα πράγματα είναι οριακά δεδομένης της έλλειψης ιατρών αν και ο αριθμός νοσηλευομένων απο κορονοϊό είναι σταθερός (20).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.