Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: Γαστροσκόπηση όποιος πρόλαβε …

Νοσοκομείο Αγρινίου: Γαστροσκόπηση όποιος πρόλαβε …

Πολλές είναι οι ελλείψεις  και οι δυσχέρειες στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μονοπωλούν άλλωστε την τοπική ειδησεογραφία τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτές ενδέχεται να προστεθεί και το… μπλακ αουτ στις γαστροσκοπήσεις καθώς ο επικουρικός γαστρεντερολόγος προβλέπεται σύντομα να αποχωρήσει.

Συμπολίτες υποστήριξαν, επικοινωνώντας με το agrinionews.gr,  πως επιχειρώντας να κλείσουν ραντεβού για   γαστροσκόπηση αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς είναι όλα κλεισμένα μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης δεν προσφέρεται η δυνατότητα ραντεβού στη συνέχεια, αρχές 2022, καθώς αναμένεται η αποχώρηση του μοναδικού ιατρού.

«Μας ωθούν δηλαδή είτε να επισκεφτούμε ιδιώτη γιατρό, είτε να…μεταβούμε σε νοσοκομείο όμορου νομού», υποστήριξε συμπολίτης.

Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών   Κώστα Μπακόπουλο ο οποίος πάντως σημείωσε πως  «μέχρι 31 του Δεκέμβρη προγραμματίζονται γαστροσκοπήσεις. Όσο υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, ο κόσμος εξυπηρετείται».

Συμπλήρωσε ωστόσο: «Από εκεί και μετά δεν γίνεται κάτι γιατί ο γιατρός φεύγει. Ίσως και να ανανεωθεί, ίσως πάλι όχι. Ούτε εμείς ξέρουμε, ούτε και οι πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν και να κάνουν την εξέτασή τους. Αυτό το πρόβλημα με τους επικουρικούς είναι χρόνιο και γνωστό στο Υπουργείο».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.