Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: πιεστική η κατάσταση λόγω της έλλειψης ιατρών-20 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό

Νοσοκομείο Αγρινίου: πιεστική η κατάσταση λόγω της έλλειψης ιατρών-20 νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό

Πιεστική χαρακτηρίζεται πλέον η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου λόγω της  έλλειψης ιατρικού προσωπικού καθώς το υπάρχον με υπεράνθρωπες προσπάθειες  διαχειρίζεται τον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που νοσηλεύονται με κορονοϊό και τους υπόλοιπους ασθενείς.

20 άτομα νοσηλεύονται σήμερα  στην κλινική covid του Νοσοκομείου Αγρινιού καθώς επιστρατεύτηκαν και δωματια της παιδιατρικης -covid αλλά με κάθε ευκαιρία οι γιατροί εκπέμπουν SOS για την κατάσταση τονίζοντας πως το βασικό πρόβλημα σε αυτή τη συγκυρία δεν είναι οι κλίνες.

Οι ανησυχίες τους αφορούν κυρίως την έλλειψη γιατρών, όπως παθολόγων, ζήτημα που αναδεικνύουν συνεχώς και με έμφαση κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ειδικά από τότε που το ίδρυμα του Αγρινίου έγινε “αναφοράς” για τον κορωνοϊό.

Καθώς μάλιστα το Νοσοκομείο ενημερώνεται διαρκώς για θετικά τεστ ατόμων (16 χθες) όλοι αντιλαμβάνονται ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και απαιτείται ευρύτερη στήριξη στο έργο του ιατρικού και νοησηλευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση εξάλλου εντοπίστηκαν σήμερα δυο νέα κρούσματα στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, σε νοσηλεύτρια και βοηθητικό προσωπικό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Υπήρχε σχέδιο

    Ναι, αλλά η κυβέρνηση φρόντισε να έχουμε περισσότερους αστυνομικούς και στρατιωτικούς…και το Σεπτέμβριο θεωρούσε ότι τα λεφτά για τις ΜΕΘ θα ήταν πεταμένα…υπήρχε σχέδιο για την πανδημία..

  2. Πάρτι

    10 μήνες εν μέσω πανδημίας και κατηγορούν τον Πολακη…κάποιοι ήθελαν να τα συγχωνεύσουν,ορισμένα να τα κλείσουν,θεωρούσαν πεταμένα λεφτά αυτά για τις ΜΕΘ τον Σεπτέμβριο….το Μάρτιο βγαίνανε στα μπαλκόνια για χειροκρότημα τώρα τους αφήνουνε στο έλεος τους…να είναι καλά τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα και μας πληροφορούν ότι για την έκρηξη των κρουσμάτων φταίει το ερωτικό καλοκαίρι και για άλλη μια φορά οι νέοι…μιλάμε για τα 4,5 χρόνια και έχοντας μικρή μνήμη ξεχνάνε ποιοι μας πτώχευσαν το 2009.. τρελό φαγοπότι επί 30 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.