Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: Πρεμιέρα για τις νέες εμβολιαστικές γραμμές – οδηγίες προς τους εμβολιαζόμενους

Νοσοκομείο Αγρινίου: Πρεμιέρα για τις νέες εμβολιαστικές γραμμές – οδηγίες προς τους εμβολιαζόμενους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφορικά με τη διαδικασία των εμβολιασμών.

Σήμερα, 5 Μαΐου, ως γνωστόν προστίθενται νέες εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο του Αγρινίου και ήδη η προσέλευση των πολιτών είναι πολύ μεγάλη. Εκτός του εμβολιαστικού κέντρου αναμένουν αρκετά άτομα να εμβολιαστούν, ενώ η πολυκοσμία εντείνεται και από την παρουσία συνοδών των εμβολιαζόμενων.

Με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η διοίκηση ενημερώνει τους πολίτες για τα παρακάτω:

Προκειμένω να εμβολιαστούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου θα πρέπει:

  • Να προσέρχονται στο εμβολιαστικό Κέντρο το πολύ 10 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένω να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διευκολύνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου στην διαχείριση των ραντεβού.
  • Να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΦΜ, και τον ΑΜΚΑ προκειμένω να συμπληρώνουν το δελτίο πριν την εισαγωγή τους στον χώρο του εμβολιασμού.
  • Να τηρούν όλα τα μέτρα Ατομικής Προστασίας.(μάσκα προσώπου, αντισηπτικό , αποστάσεις.)
  • Να τηρούν αυστηρά την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού.

Όλοι οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού προκειμένω να εξελίσσεται ομαλά η διενέργεια  του εμβολιασμού.

ΟΙ  ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ:

(1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER

(2 )ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENEKA

(3) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON

Ζητούμε εκ των πρότερων Δημόσια συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που θα υπάρξει, αλλά πρωτίστως  προέχει  για όλους μας η τήρηση των  κανόνων  για  ασφαλή  εμβολιασμό.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.