Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Νοσοκομείο Αγρινίου: Βρέθηκε κρεβάτι στα Γιάννενα μετά τις καταγγελίες της γυναίκας 58χρονου-«Μας παρέκαμψαν για τον Μητροπολίτη Κοσμά» (βίντεο)

Νοσοκομείο Αγρινίου: Βρέθηκε κρεβάτι στα Γιάννενα μετά τις καταγγελίες της γυναίκας 58χρονου-«Μας παρέκαμψαν για τον Μητροπολίτη Κοσμά» (βίντεο)

«Ένας δεσπότης όπως και ένας πολιτικός θα βρει. Εμείς δεν είμαστε τίποτα. Δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια», καταγγέλλει σύζυγος διασωληνωμένου εκτός ΜΕΘ, που υποστηρίζει πως τον παρέκαμψαν για να δώσουν την κλίνη στον Μητροπολίτη.

Για 10η ημέρα ο σύζυγος της κ. Νίκης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του agrinionews,gr θα διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

«Είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού»

Η κυρία Νίκη μίλησε στο LIVE NEWS για την περιπέτεια που περνάει ο σύζυγός της και ανέφερε όλο πίκρα τα εξής:

«Νοσήσαμε με κορωνοϊό εγώ και τα παιδιά μου, βέβαια το περάσαμε πολύ ελαφρά. Ο άντρας μου επειδή είχε υποκείμενα νοσήματα έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο. Στις 18/11 ήρθε το ΕΚΑΒ και τον πήρε. Έκτοτε μιλάγαμε με τους γιατρούς στο νοσοκομείο και έλεγαν πως είναι βελτιωμένη η κατάσταση του, με αποτέλεσμα το πρωί στις 22/11 επικοινώνησα με τον πνευμονολόγο του νοσοκομείου και μου είπε πως θα πρέπει να τον φέρουν στο σπίτι και να συνεχίσει από εκεί τη θεραπεία του.

Όταν τον έφερε το ΕΚΑΒ ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Λερωμένος, νηστικός και με οξυγόνο 82, ενώ τον είχαν παραλάβει με 83 οξυγόνο. Κανένας δεν έδωσε σημασία, αν πεινάει, αν, αν, αν… Την επόμενη μέρα τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ για να τον ξαναπάρουν πάλι το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.Στις 23 Νοεμβρίου έφτασε πάλι στο νοσοκομείο ο 58χρονος και στις 24/11 διασωληνώνεται. Όμως δεν υπάρχει ΜΕΘ στο Αγρίνιο και περιμένει να βρεθεί σε κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας ένα κρεβάτι ΜΕΘ, το οποίο δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα…
Εμείς βέβαια είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, οπότε περιμένουμε να μας βρουν κρεβάτι».

 www.megatv.com 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Gio

    Πραγματικά απαράδεκτο. Και είναι γεγονός ότι οι εκάστοτε προύχοντες πάσης ιδιότητας έχουν άλλη μεταχείριση. Όσο για την κατάσταση του νοσοκομείου Αγρινίου και πως παρέλαβαν τον άνθρωπο τους, δεν υπάρχουν λόγια. Η Αιτωλοακαρνανία βυθισμένη στο απόλυτο τίποτα δυστυχώς. Αιτωλοακαρνανες αναλάβετε τις ευθύνες σας με τις ψήφους σας και τους ανεύθυνους που σας παίρνουν στον λαιμό τους. Φερθείτε υπεύθυνα.

  2. Anonimos

    Δυστυχώς φταίει η Πολιτεία για όλα αυτά!! Το μόνο που ξέρει είναι η εξαθλίωση, τα πρόστημα, και τον κοσμάκη να σέρνεται και να πεθάνει στα πεζοδρόμια. Σηστημα Υγείας δεν υπάρχει! Οικονομία δεν υπάρχει, μόνο ανεργία, αρρώστιες και εξαθλίωση. Δυστυχώς!!! Έχουμε χάσει το δρόμο μας.

  3. Μάκης

    Αφού το έχουν πει ξεκάθαρα οι άνθρωποι: δεν τους νοιάζει η ουσία, αλλά μόνο η επικοινωνία! Κοινώς προκειμένου να γίνει φασαρία στα ΜΜΕ, και επειδή βγήκαν και φώναξαν οι οικείοι του, βόλεψαν τον άνθρωπο σε ΜΕΘ. Διαφορετικά στα ράτζα θα ήταν ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.