Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Εγκρίθηκαν επτά προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Εγκρίθηκαν επτά προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κατέστησε γνωστό ότι εγκρίθηκαν οι προσλήψεις δύο επικουρικών ιατρών και πέντε ακόμη επικουρικών ειδικοτήτων -πλην ιατρών- για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι ανακοινώσεις:

Από τη Διοίκηση του Γενικου Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας-Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την αρ. Γ.4α/ΓΠ24590/16-04-2020 Υπουργική Απόφαση και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού COVID-19, εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσλήψεις επικουρικών ιατρών για δύο (2) χρόνια.

Συγκεκριμένα:

Ενός (1) ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας
Ενός (1) ειδικότητας Παθολογίας

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ αίτηση και να εγγραφούν στο σχετικό κατάλογο της 6ης ΥΠΕ, δηλώνοντας προτίμηση στη Ν.Μ. Μεσολογγίου ώστε να προχωρήσει τάχιστα η πρόσληψή τους.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμάνη Βασιλείου, εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσλήψεις επικουρικού προσωπικού πλην Ιατρών, για δύο (2) χρόνια για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Συγκεκριμένα:

Μία (1) θέση Τ.Ε. Οικονομικού-Λογιστικού με εμπειρία Λογιστή Β τάξης.
Μία (1) θέση Δ.Ε. Διοικητικών Γραμματέων
Μία (1) θέση Δ.Ε. Ψυκτικών
Μία (1) θέση Δ.Ε. Τεχνικών Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτροτεχνιτών.
Μία (1) θέση Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων.

Οι ανωτέρω υπάλληλοι θα τοποθετηθούν στην Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου, με σχετικές αποφάσεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη Γιάννη και θα αναλάβουν υπηρεσία το επόμενο χρονικό διάστημα μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης με το Νοσοκομείο μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.