Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: σε πλήρη εφαρμογή τα περιοριστικά μετρά για τον κορωνοϊό

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: σε πλήρη εφαρμογή τα περιοριστικά μετρά για  τον κορωνοϊό

Από τη Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Μεσολογγίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας –ανακοινώνεται ότι από σήμερα, υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για τη συνέχιση εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την πανδημία covid-19 τα οποία ήταν σε ισχύ αλλά επικαιροποιούνται μετά από σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, λόγω έξαρσης των φαινομένων.
Οι ενέργειες δράσης είναι οι εξής:

1. Μία είσοδος στο Νοσοκομείο για όλους εις την οποία γίνεται θερμομέτρηση και διαλογή.
2. Περιστατικά ύποπτα COVID 19 εξετάζονται σε οικίσκο στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, όπου γίνεται και η λήψη τεστ.
3. Περιστατικά ύποπτα COVID 19 που χρήζουν νοσηλείας, νοσηλεύονται στην ειδικά διαμορφωμένη Κλινική COVID 19 στον 2ο όροφο στην Χειρουργική Κλινική.
4. Σε όλα τα περιστατικά τα οποία χειρουργούνται έχει προηγηθεί έλεγχος με PCR για τον ιό SARS-COV-2.
5. Κατόπιν της τελευταίας εγκυκλίου από το Υπουργείο εφαρμόσαμε αναστολή επισκεπτηρίου και συνοδός μόνο όπου είναι απαραίτητος
6. Ελεγχόμενη προσέλευση ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες συνωστισμού.
7. Υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο από το Ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό όσο και από τους ασθενείς και συνοδούς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο.

Η διοίκηση παρακαλεί για την πιστή τήρηση των ανωτέρω, όσων επισκέπτονται με οποιαδήποτε ιδιότητα το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.