Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην καθιερωμένη εκπομπή του Monday FC στη Nova πήρε θέση για τη διαιτησία. Αυτή τη φορά για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.
Ο παλαίμαχος διεθνής άσος εξέφρασε την άποψή του για τη φάση που σήκωσε συζήτηση, με το χέρι του Κοστίνια σε κεφαλιά του Γκράναθ. Εκεί, όπου οι Αγρινιώτες ζήτησαν πέναλτι με το αποτέλεσμα στο 0-0. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, παράλληλα, αποθέωσε τον Μάνταλο, τονίζοντας ότι ο Πινέδα δεν έχει την κάθετη πάσα του Έλληνα άσου και περιμένει πολλά από τον Ανδρέα Τετέι.
Ο Ντέμης που λέει αυτό που πιστεύει και δεν προσπαθεί να γίνει αρεστός, δυσαρεστώντας πολλές φορές τους οπαδούς όλων των ομάδων, σχολίασε για την επίμαχη φάση.
«Γίνεται μία κεφαλιά χτυπάει στο χέρι του αμυντικού και δεν δίνεται πέναλτι. Πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Είναι κοντά η απόσταση και το χέρι δεν είναι ψηλά. Απλά τέτοια πέναλτι έχουν δοθεί πάρα πολλά. Κακώς, κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει συνέπεια. Αυτά από κοντινή απόσταση και όταν το χέρι δεν είναι σηκωμένο δεν πρέπει να δίνονται. Σωστά δεν δίνονται, αλλά έχουμε δει να δίνονται πολλά σε άλλα ματς».









