Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Oι αποφάσεις της Λιμενικής Επιτροπής με αιχμές για Κεφαλογιάννη

Oι αποφάσεις της Λιμενικής Επιτροπής με αιχμές για Κεφαλογιάννη

Συνεδρίασε στις 4/10/2012 το Δ.Σ της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας. Το Δ.Σ μεταξύ των άλλων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Αναφορικά με τον ουσιαστικό αποκλεισμό της ένταξης του Λιμανιού Μεσολογγίου στο ΕΣΠΑ, μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολου Κατσιφάρα, να εντάξει μόνο το Λιμάνι του Κατακόλου Ηλείας στο εν λόγω πρόγραμμα, εκφράστηκε η απόλυτη δυσφορία του Δ.Σ και η καταδίκη της ως άνω πρακτικής και ταυτόχρονα κάλεσε τους αρμόδιους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού (Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειακούς Συμβούλους, βουλευτές) να πάρουν θέση.
2. Έλαβε απόφαση να απευθύνει έντονη διαμαρτυρία προς την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη για την παρελκυστική τακτική του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με την λήψη Υπουργικής Απόφασης για την αυτοδίκαιη λύση της σύμβασης του Υπουργείου με την Μαρίνα Μεσολογγίου Α.Ε.
3. Αποφάσισε την υποβολή πρότασης για ένταξη Λιμενικού έργου μετά από προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας στο ΕΣΠΑ.
4. Υιοθέτησε την υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ στο πρόγραμμα «ψηφιακή σύγκληση» που θα αφορά δίκτυο ευρυζωνικότητας, διαφημιστικών portal τουριστικών και πολιτιστικών πληροφοριών στα Λιμάνια του Νομού.
5. Παρέσχε την σύμφωνη γνώμη του για την διοργάνωση της εμπορικής πανήγυρης στο Δήμο Ναυπακτίας, στο ΒΚ 283 Δημόσιο Κτήμα στη Ναύπακτο.
6. Αποφάσισε την διενέργεια Δημοπράτησης για τον Ηλεκτροφωτισμό στο Λιμάνι Μεσολογγίου από Μαρίνα μέχρι Ανεμόμυλο.
7. Όρισε εκπρόσωπο στο Κεφάλαιο Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών.
8. Ενέκρινε αιτήσεις παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων.
9. Ενέκρινε τις τρέχουσες δαπάνες του Λιμενικού Ταμείου.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.