Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Oι αποφάσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Oι αποφάσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

νοσοκομειο μεσολογγιουΈγινε χθες συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείο και τη δραματική κατάσταση των δόμων Υγείας στο Νόμο. Κατόπιν συζήτησης αποφασίστηκαν τα εξής, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:
• Η στήριξη της απόφασης των ειδικευομένων ιατρών για επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων από την Πέμπτη 14/05/15.
• Η καταγγελία της στάσης του κου Κυριακόπουλου που εκτελεί χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο μας, ο οποίος απαξιωτικά είπε στους συναδέλφους ειδικευομένους ,οι όποιοι στηρίζουν μοχθώντας σε δύσκολες συνθήκες τη λειτουργία του Νοσοκομείου, ότι «αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα και οι συνθήκες μέσα στη κρίση να πάτε στο εξωτερικό!!!».
• Η για πολλοστή φορά καταγγελία των ενεργειών του αφορά και εκείνους που του επιτρέπουν να ασκεί ακόμα καθήκοντα διοίκησης σε ένα Νοσοκομείο που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις μνημονιακές πολιτικές, πιστός εκφραστής των οποίων είναι ο εν λόγω κύριος.
• Να συμμετέχει και το υπόλοιπο προσωπικό με επίσχεση εργασίας στη διεκδίκηση τόσο των δεδουλευμένων όσο και των συνθηκών εργασίας που αρμόζουν στους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής.
• Η επίσχεση να ξεκινήσει την Πέμπτη 21/05/15 και την ίδια μέρα να γίνει ανοικτή συνέλευση με κάλεσμα στη τοπική κοινωνία για παρουσία και συμμετοχή. Την επομένη εβδομάδα θα βγει νέα ανακοίνωση που θα καθορίζει και την ώρα της συνέλευσης.
• Συμμετοχή τόσο στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ στις 20/05/15 όσο και στη διοργάνωση του παναιτωλοακαρνάνικου συλλαλητηρίου για την Υγεία, με προσανατολισμό το τελευταίο να γίνει στο τέλος του μηνά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.