Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Oι “Μερακλήδες” σε Ισπανία και Σερβία

Oι “Μερακλήδες” σε Ισπανία και Σερβία

100_4912

-Τον Ιούλιο (από 19/7 μέχρι 25/7/13) ο Πολιτιστικός Όμιλος του Αγρινίου  ¨ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ¨ συμμετείχε σε φεστιβάλ στο VRCIN της Σερβίας, προαστιακή πόλη του Βελιγραδίου. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν έξι χώρες και 7 τοπικά χορευτικά συγκροτήματα.

-Τον Αύγουστο (από 24/8 μέχρι 4/9/13) πήρε μέρος σε φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη VILA-REAL της Ισπανίας, πόλη των 70.000 κατοίκων (με την γνωστή μας ομώνυμη ομάδα) κοντά στη VALENCIA . Ήταν πραγματικά μεγάλο φεστιβάλ, με πλούσια, ποικίλη και ασυνήθιστη πολιτιστική κουλτούρα, γιατί όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν, ήταν από μη Ευρωπαϊκές χώρες (Χιλή, Σουαζιλάνδη, Περού, Αιτή, Βραζιλία).

Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, με διάθεση τόσο από τους γείτονες μας Σέρβους, όσο και από τους Ισπανούς να προσφέρουν ότι το καλύτερο, για μια ευχάριστη και απολαυστική διαμονή. Πέρα από τα εντυπωσιακά χορευτικά θεάματα, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν στο Βελιγράδι, την Βαλένθια, τη Μπαρτσελόνα και την Πεσκάρα.Το γκρουπ συνόδευε η δημοτική του ορχήστρα αποτελούμενη από τους μουσικούς : Πλιάτσικα Ζώη στο κλαρίνο, Κουλουκούρα Παναγιώτη στο Βιολί, Παχή Σπύρο στο Τουμπελέκι και Παναγιωτόπουλο Γιάννη στο Λαούτο και Ούτι.

100_5058

100_5481

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.