Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Oι πρώτες κινήσεις του Παπαναστασίου και ο απόηχος της υποψηφιότητάς του.

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα εμφανίζει ο αιτωλοακαρνάνας υποψήφιος για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παπαναστασίου, μόλις δύο μέρες από την ανακοίνωση της στήριξής του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήδη πραγματοποίησε δύο συσκέψεις, σε πολύ καλό κλίμα, σε Ηλεία και Αχαϊα με τις αντίστοιχες ΝΟΔΕ, καθώς και άλλη μία με το αρμόδιο οργανωτικό τμήμα για τις εκλογές της περιφέρειας. Σήμερα, ο κ. Παπαναστασίου βρέθηκε στο κέντρο της Πάτρας (Αγίου Νικολάου), όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες.

Όσον αφορά τις πρώτες αντιδράσεις από το εσωτερικό του κόμματος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Γιώργο Παπαναστσίου, κάτι που έπραξε τόσο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας, όσο και η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Η αλήθεια είναι ότι η υποψηφιότητα Παπαναστασίου βρίσκει προς το παρόν μεγαλύτερη απήχηση απ΄ότι ενδεχομένως κάποιοι περίμεναν, αφού πρόκειται για ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο.

Προφανώς ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός έχει κατά νου, ότι η εν λόγω περιφέρεια είναι κατ εξοχήν πράσινη, γι αυτό αγωνίζεται πυρετωδώς από τώρα προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η δυναμική που υπάρχει στον αντίποδα με την υποψηφιότητα Κατσιφάρα, αφού ο Αχαιός πολιτικός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πρωθυπουργό, έχοντας παράλληλα αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς έχει διατελέσει αναπληρωτής νομάρχη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.