Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Oι Guerreros πάνε…Αγρίνιο

Oι Guerreros πάνε…Αγρίνιο

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι το Παναιτωλικό στοιχείο πέραν της Αιτωλοακαρνανίας, είναι έντονο και στην Αθήνα. Πρωτοστάτης και οργανωτής του κόσμου των καναρινιών στο λεκανοπέδιο είναι οι Guerreros, ο μοναδικός οργανωμένος φορέας φιλάθλων επαρχιακής ομάδας στην πρωτεύουσα. Αναμφισβήτητα, τα μέλη του δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγώνα σταθμό για την ιστορία του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Guerreros, λοιπόν, θα βρίσκονται στο πέταλο αυτό το Σάββατο και μαζί με τους Warriors αναμένεται να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό, οι εξ Αθηνών κυανοκίτρινοι οργανώνουν εκδρομή στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό του Τίτορμου την ημέρα της επιστροφής του στα σαλόνια της Α Εθνικής. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του Συλλόγου σήμερα και την Παρασκευή από τις 8μ.μ. έως τις 11 μ.μ.. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Ο Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ” GUERREROS ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΠΡΩΤΟ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00-23:00.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.