Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Απ. Κατσιφάρας: Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε μήνυμα νίκης(video)

Απ. Κατσιφάρας: Η Αιτωλοακαρνανία έστειλε μήνυμα νίκης(video)

DSCN1316 DSCN1319 DSCN1320

«Διαχειριστήκαμε την τύχη της περιφέρειας σε μια λειψή θητεία, αλλά μέσα σε αυτά τα χρόνια, τα νούμερα, οι δείκτες, θα δείξουν τι ακριβώς κάναμε», είπε απόψε μεταξύ άλλων στην κεντρική ομιλία που παρέθεσε στο Αγρίνιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ο κ. Κατσιφάρας έφτασε στον χώρο της ομιλίας με κάποια καθυστέρηση, η υποδοχή που του επεφύλαξαν όμως οι φίλοι της παράταξης ήταν θερμότατη.

Της ομιλίας του κ. Κατσιφάρα, προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας της παράταξης κα Χριστίνα Σταρακά, η οποία έδωσε από βήματος το μήνυμα της νίκης και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων: «Το έργο που ξεκίνησε για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας και η παράταξη, πρέπει να συνιστεί έτσι θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων η κα Σταρακά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε Απ. Κατσιφάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργα που η Περιφέρεια ανέλαβε τα τελευταία χρόνια, αυτά που ολοκληρώθηκαν και αυτά που έχουν ήδη ξεκινήσει. Ιδιαίτερα εστίασε στο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας, για την οποία είπε πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να ολοκληρωθούν σημαντικές υποδομές σε δρόμους και όχι μόνο. Μίλησε για την Ιόνια και την Ολυμπία Οδό, «τα εργοτάξια των οποίων είναι σήμερα σε πλήρη λειτουργία».

Kάλεσε τους πολίτες να τον κρίνουν αυστηρά και δίκαια, ζητώντας την εντολή για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου, και συνέχισε: «Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν και πολλοί ψάχνουν για σημαίες ευκαιρίας, εμείς διαλέξαμε το δρόμο της αφοσίωσης στην υπόθεση της Δυτικής Ελλάδας. Σε αυτόν το δρόμο και σ’ αυτήν υπόθεση σας καλώ να βαδίσουμε μαζί για την προκοπή και ευημερία του τόπου μας. Για τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει».

«Μέσα στην κρίση, με δική σας εντολή, αναλάβαμε αμέσως την ευθύνη μας. Έπρεπε να οργανώσουμε από την αρχή τον νέο θεσμό, να αναδιοργανώσουμε τις υπηρεσίες μας, να τακτοποιήσουμε παλιές εκκρεμότητες, να αποπληρώσουμε 36 εκ. χρέη που ήταν το ποσό όταν αναλάβαμε. Και σήμερα, η Περιφέρεια δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ. Συγκροτήσαμε θεσμικά τη λειτουργία μας για να μπορούμε να ακούμε και να συνομιλούμε με τις παραγωγικές τάξεις, με τους ενεργούς πολίτες» επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας.

Αναφέρθηκε στο  έργο που έχει επιτελεστεί από τη στιγμή που ανέλαβε η αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για έργα που έχουν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί ή για αυτά που ακόμη συνεχίζονται και εστίασε στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί μέχρι να ολοκληρωθεί και το σημαντικό έργο υποδομών, η κατασκευή της Ιονίας και της Ολυμπίας Οδού, μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο» και πρόσθεσε: «Έπρεπε να σταθούμε όρθιοι, δίπλα στους πολίτες μας. Δίπλα στον αγρότη, δίπλα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Και σταθήκαμε όρθιοι και είμαστε δίπλα τους. ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Σε αυτές τις δυνάμεις στηριχθήκαμε και χτίσαμε έναν λαϊκό θεσμό και όχι λαϊκίστικο».

Ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στα όσα ισχυρίζονται συνυποψήφιοί του για τον πρωτογενή τομέα, σημειώνοντας: «Δεν παραλάβαμε κανέναν σχεδιασμό και αφού δεν παραλάβαμε, σχεδιάσαμε. Μόνο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει καλλιεργητικό πλάνο, το Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων που απευθύνεται σε όλους τους αγρότες είναι έτοιμο και παραδίδεται άμεσα και πολλούς άλλους στρατηγικούς στόχους που όχι μόνο έχουμε θέσει αλλά υλοποιούμε».

«Κληθήκαμε να βάλουμε τα θεμέλια του νέου τότε θεσμού, του «Καλλικράτη». Σε αυτή την κρίση, με δική σας εντολή εμείς αναλάβαμε την ευθύνη μας. Έπρεπε να οργανώσουμε από την αρχή τον νέο θεσμό, να αναδιοργανώσουμε τις υπηρεσίες μας, να τακτοποιήσουμε παλιές εκκρεμότητες, να αποπληρώσουμε 36 εκ χρέη που υπήρχαν όταν αναλάβαμε. Και σήμερα, οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδος δεν χρωστάνε ούτε ένα ευρώ. Συγκροτήσαμε θεσμικά τη λειτουργία μας, για να μπορούμε να συνομιλούμε την κοινωνία. Πάνω από όλα όμως, έπρεπε να σταθούμε όρθιοι, δίπλα στους πολίτες μας. Δίπλα στον αγρότη, δίπλα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Και σταθήκαμε όρθιοι και είμαστε δίπλα τους. ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Σε αυτές τις δυνάμεις στηριχθήκαμε και χτίσαμε έναν λαϊκό θεσμό και όχι λαϊκίστικο», είπε ο κ. Κατσιφάρας μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Η ομιλία τόσο του κ. Κατσιφάρα, όσο και της κα Σταρακά, μεταφράζονταν μάλιστα και στη νοηματική διάλεκτο, από μεταφραστή που είχε κληθεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Με το πέρας της ομιλίας του, ο Απόστολος Κατσιφάρας κάλεσε στο βήμα τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του «ανθρώπους νέους με όρεξη για δουλειά και άλλους παλαιότερους στον χώρα, με την απαιτούμενη εμπειρία», όπως χαρακτηριστικά είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

DSC_0227

DSC_0241

DSC_0245

DSC_0257

DSC_0275

DSC_0332

DSC_0339

DSC_0380

DSCN1310

DSCN1316

DSCN1319

DSCN1320

DSCN1321

DSCN1324

DSCN1326

DSCN1328

DSCN1331

DSCN1332

DSCN1333

DSCN1334

DSCN1336

DSCN1343

DSCN1355

DSCN1358

DSCN1359

DSCN1362

DSCN1371

DSCN1375

DSCN1377

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΟΥΔΕΙΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ? ΔΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑ.

  2. Μαίρη Τ.

    Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ μαζεμένο!! Είχαμε να τους δούμε όλους μαζί κάτι… αιώνες!!! Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται λιγάκι τον κόσμο που τον ψόφησαν κυριολεκτικά;; Και καλά αυτοί, ο κόσμος που πηγαίνει κοντά τους, είναι χωρίς μυαλό;; Μετά τις εκλογές, βρε παλικάρια, όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν! Εσείς τι θα κάνετε;;; Θα πηγαίνετε στην Πάτρα για παράπονα;; Κιχ, δεν πρέπει να βγάλετε μετά τις εκλογές, όσοι φωτογραφίζεστε εδώ !!! Θα σας φτύνουμε εμείς που δεν είμαστε!!! Κιχ… Το στόμα ραμμένο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.