Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Oργανώνεται ο συνδυασμός Παπαθανάση

27-10-10-ce95ce93ce9ace91ce99ce9dce99ce91ce95ce9ace9bce9fce93ce99ce9ace9f3Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε, η πρώτη οργανωτική συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας κ. Θανάση Παπαθανάση και των μελών του τμήματος της οργανωτικής ομάδας του συνδυασμού.
Η συνάντηση είχε οργανωτικό χαρακτήρα, καθώς παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος, συζητήθηκαν οι στόχοι, οι προσδοκίες και τέθηκαν τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ναυπακτίας.Κατά την διάρκεια της συνάντησης, δόθηκε το ιδεολογικό στίγμα, το οποίο έχει επίκεντρο τον πολίτη.
Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε : «Ο σεβασμός στον πολίτη, αποτελεί, την βάση του ιδεολογικού χαρακτήρα του συνδυασμού μας. Οι πολίτες της Ναυπακτίας, αξίζουν και θα έχουν ένα καλύτερο αύριο. Η ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά αποτελεί για μας βασική προυπόθεση. Άλλωστε είναι εκείνοι που βιώνουν τα προβλήματα καθημερινά τα τελευταία χρόνια, προβλήματα στα οποία όλοι μαζί θα δώσουμε λύση. Η συνεργασία με τους πολίτες είναι απαραίτητη και θα την επιδιώξουμε σε κάθε της μορφή».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.