Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

O Αστακός σήμερα: Γραφική ομορφιά (Φωτο)

Με το Φακό του Τάσου Ντζιμάνη

Ο Αστακός, στα δυτικά του νομού, έδρα του δήμου Ξηρομέρου, είναι μια πόλη γραφική, με παραδοσιακά σπίτια με αυλές και φυσικές ομορφιές που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα. Πρόκειται για μια πόλη με ιστορία, ιδιαίτερη φυσιογνωμία και ζωντάνια, που αξίζει κανείς να την επισκεφθεί για τα ιστορικά της μνημεία, τα αξιοθέατά της, αλλά και για τις όμορφες παραλίες της.
Ο Φίλος Φωτογράφος Τάσος Ντζιμάνης μας επισημαίνει: «Ο Αστακός είναι πανέμορφος, με τις ιδιαιτερότητές του, τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, όπως κάθε παραθαλάσσια πόλη.
Η Απάντηση μας στον Ζούλα είναι: Αστακός!!! τουριστικός προορισμός!!!Γιατί εμείς που είμασταν σήμερα εκεί είδαμε άλλα!!! Πολλοί εσωτερικοί μετανάστες επέλεξαν φέτος λόγω κρίσης τον Αστακό για τις διακοπές τους!!! Και μηνχτυπάμε άλλο τα πάτρια εδάφη μας!!! Οχι άλλη Μύκονο!!! Φτάνει πια με τα λάθος πρότυπα που μας δίνανε μέχρι τώρα!!.. όλοι φέτος στον Αστακό!!!»….

xiromeronews.blogspot.com
1 ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (60) 3 ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (9) 4 ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (78) 4a ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (70) 6 ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (79) 9 ASTAKOS NTZIMANHS XIROMERONEWS 2013 (19)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.