Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

O Γαρδέλης στο Μεσολόγγι για την ορκωμοσία νεοσυλλέκτων

O Γαρδέλης στο Μεσολόγγι για την ορκωμοσία νεοσυλλέκτων

o-stgardelis-einai-pia-pateras-fantarou-deite-tous.w_lΤον γνωρίσαμε μέσα από τις ερμηνείες τους σε ταινίες όπως «Τα τσακάλια», «Καμικάζι, αγάπη μου», «Όταν οι ρόδες χορεύουν» και τόσες άλλες που στάθηκαν ικανές να τον μετατρέψουν σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του ΄80. Όταν έπαιρνε την κιθάρα του και τραγουδούσε το «Σε λένε Αλέξη, με λένε Σοφία», έτρεχε στις παραλίες μαζί με τους τότε συμπρωταγωνιστές του και ανέβαινε στη μηχανή του, έκανε τις κοριτσίστικες καρδιές να χτυπάνε για αυτόν.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο άλλοτε ζεν πρεμιέ της εποχής του, τελικά, απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, στράφηκε στο θέατρο και πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τη συμμετοχή του στο «Dancing with the Stars» και την εμφάνισή του στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Μίλα μου Βρώμικα».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον γιο του και άλλους νεοσύλλεκτους
Ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον γιο του και άλλους νεοσύλλεκτους

Δεν άφησε, όμως, πίσω την προσωπική του ζωή, αφού απέκτησε δυο γιους και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου συνόδευσε τον έναν στην ορκωμοσία του στο Μεσολόγγι, στο Στρατόπεδο Αντ/γου Σπύρου Μουστακλή.

Ο γιος του Σταμάτη Γαρδέλη...παρουσιάζεται!
Ο γιος του Σταμάτη Γαρδέλη…παρουσιάζεται!

Ως περήφανος πατέρας πόζαρε για τις παραδοσιακές φωτογραφίες, αλλά και την απαραίτητη πια selfie για τα social media. Με μεγάλη χαρά μοιράστηκε με τους φίλους του στο Facebook αυτή την ξεχωριστή στιγμή του γιου του.

Πατέρας και γιος στην απαραίτητη πια selfie για τα social media
Πατέρας και γιος στην απαραίτητη πια selfie για τα social media

 TheTOC.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.