Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

O Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.

O Γιώργος Παπαναστασίου στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.


Ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Παπαναστασίου προέβει στη παρακάτω δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά:

Η παράταξή μας βρίσκεται σε διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού. Άποψή μου ήταν, είναι και θα είναι ότι η πολιτική πρέπει να ασκείται με πολιτικούς όρους, με πολιτική σκέψη και πολιτικό λόγο. Σκοπός άλλωστε όλων είναι η ΝΔ να γυρίσει σελίδα και να ξεκινήσει μια νικηφόρα πορεία προς το μέλλον , για το καλό της Χώρας. Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα μια νέα προοπτική. Η παράταξή μας έχει ανάγκη την ελπίδα. Πρέπει να αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε, για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας ξανά μαγνήτη της κοινωνίας. Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα. Να επιδιώξουμε την ενότητα στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις και την ενότητα στη βάση χωρίς να επιτρέψουμε ούτε ομαδοποιήσεις ούτε ρεβανσισμούς την επόμενη μέρα της εκλογής αρχηγού.

Άκουσα με προσοχή τους τρείς υποψηφίους για την θέση του Προέδρου της ΝΔ. Παρευρέθηκα και συμμετείχα ενεργά στις επισκέψεις τους στον Νομό μας και όχι μόνο. Αντάλλαξα μαζί τους απόψεις για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και είναι αλήθεια ότι η παρουσία , οι ιδέες και ο λόγος όλων τους αποδεικνύει περίτρανα ότι η παράταξή μας και άξια στελέχη έχει και χαρακτηρίζεται από ιδεολογική πολυσυλλεκτικότητα. Σε όλη μου την πορεία στην ενασχόληση με τα κοινά είχα ως αρχή να μην κρύβω τις σκέψεις μου και να μην «στρογγυλεύω» τις θέσεις μου. Δεν αρμόζει άλλωστε σε νέους ανθρώπους ούτε να αποφασίζουν πριν ακούσουν ούτε να κρύβονται με σκοπό να είναι αρεστοί σε όλους.

Με γνώμονα λοιπόν όλα τα παραπάνω στηρίζω την υποψηφιότητά του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, με λόγο στα μέλη του και αλληλεγγύη ανάμεσά τους . Ένα κόμμα, όπου το δημόσιο ήθος θα είναι το στοίχημα, που πρέπει καθημερινά να κερδίζουμε. Ανεξάρτητα με την επιλογή του καθενός , καλώ τη βάση της μεγάλης μας παράταξης να συμμετέχει στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου στην προσπάθεια να ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, να την ξαναφέρουμε στην κορυφή, για να γίνουν πράξη τα όνειρά μας, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας, για μια καλύτερη Ελλάδα. ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.