Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Οι δήμοι του Ξηρομέρου κινητοποιούνται για την υγεία

828f4339-2edc-467c-a8a8-8792eb991d66

Στην πρόσφατη (20/1) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου αποφασίστηκε η συμμετοχή στην Παναιτωλοακαρνανική Κινητοποίηση για την υγεία.
Σε σχετικό Ψήφισμα αναφέρεται: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με την 2/2016 απόφαση του, στην τακτική συνεδρίαση στις 23/01/2016, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει και να συμμετάσχει στο εξαγγελθέν συλλαλητήριο για την απάντηση της κοινωνίας της Αιτ/νίας, να βελτιωθούν και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας του νομού μας, κυρίως όσο αφορά την λειτουργία του Γ. Ν. Αγρινίου και του Γ. Ν. Μεσολογγίου».
Κάλεσε εξάλλου και τον κόσμο του Δήμου να λάβει μέρος, προσφέροντας μέσα μετακίνησης, ούτως ώστε η μαζικότητα να είναι καθολική.
Ο σύμβουλος Χρήστος Κολοβός μάλιστα χθες παρέστη στη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής στο Αγρίνιο.
Από την πλευρά του ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας καλεί όλους τους δημότες αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις εισόδους των Κέντρων Υγείας Βόνιτσας, Κατούνας, του Περιφερειακού Ιατρείου Παλαίρου και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν περιέλθει την τελευταία πενταετία τα Κέντρα Υγείας, τα περιφερειακά ιατρεία και γενικότερα τα νοσοκομεία του νομού μας και της ευρύτερης περιοχής.
Μάλιστα από τις 11:00 π.μ. θα είναι κλειστές όλες οι υπηρεσίες του δήμου καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.