Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

O Παπαναστασίου πρώτο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου…

O Παπαναστασίου πρώτο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου…

dimotiko-simvoulio_messolonghi_onairnewsΤο δημοτικό συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συνεδριάζει σήμερα και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το Αγρίνιο.
Ο λόγος είναι πως ως πρώτο θέμα της διάταξης και με εισηγητή τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο θα τεθεί το ζήτημα των δηλώσεων του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο Μεσολόγγι οι οποίες εκφράστηκαν με μπαράζ ανακοινώσεων της δημοτικής αρχής, παραγόντων και φορέων.
Ωστόσο στο Μεσολόγγι δεν αρκούνται στις ανακοινώσεις και το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση μετά και από απαίτηση φορέων και αναμένεται να εγκριθεί ψήφισμα που θα καταδικάζει τις δηλώσεις Παπαναστασίου τις οποίες ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος χαρακτηρίζει “επιεικώς απαράδεκτες σε επικοινωνία που είχε το το agrinionews.gr με τον δεύτερο.
Σημειωτέον πως στο Μεσολόγγι εκφράζουν απορία και για την ανακοίνωση- απάντηση του δημάρχου Αγρινίου.
“Αυτό το περί “κατσίκας του γείτονα” στην ανακοίνωση του κ. Παπαναστασίου δεν νομίζω ότι έγινε κατανοητό από κανέναν…”, σχολίασε στο agrinionews.gr ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
Όπως κι αν έχει πάντως στο θέμα έχει δοθεί υπερβολική διάσταση καθώς ακόμη κι αν υπήρξαν ατυχείς εκφράσεις στην ομιλία του δημάρχου Αγρινίου προφανώς δεν επιθυμούσε να θίξει τους Μεσολογγίτες.
‘Άλλωστε με το να διαιωνίζεται μια αντιπαράθεση χωρίς νόημα κακό κάνει και στις δύο πόλεις οι οποίες- σημειωτέον- δεν κατάφεραν καν να συντονιστούν ούτε στο ζήτημα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους», με το δήμο Μεσολογγίου να επιλέγει να καταθέσει πρόταση με την Περιφέρεια, και όχι με τον δήμο Αγρινίου που διαθέτει τις δομές για την επιτυχή υλοποίηση του.
Είναι άλλωστε γνωστό πως το θέμα αυτό διατάραξε τη χημεία των δύο δημοτικών αρχών πριν το κλίμα πυροδοτηθεί από τις πρόσφατες δηλώσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Κωνσταντίνος Σαμψών

  Και εγώ λέω ότι “The masturbation goes cloud”.
  Αντί να κοιτάξουμε σοβαρά τα προβλήματα του νομού καθόμαστε και ασχολούμαστε με βλακείες.
  Την βλακεία την ξεκίνησε ο Δήμαρχος μας ο Γ. Παπαναστασίου (εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα το λόγο) και διαιωνίζεται.
  Μόνο ενωμένες οι πόλεις του νομού μπορούν να αλλάξουν το μότο “Ο τελευταίος σε ανάπτυξη νομός”, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε.
  Εγώ προσωπικά δηλώνω ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα πολίτη εντός και εκτός νομού.
  Ο καθένας έχει δικαίωμα να διεκδικεί δίκαια ότι δικαιούται ή ότι νομίζει ότι δικαιούται. Στην πορεία θα φανεί το σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.