Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

O Ρόκος για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου

rokos

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο Αγρινίου η άτυπη σύσκεψη των εκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού του νέου δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.
Η συνάντηση ,όπως είναι φυσικό, έγινε σε θετικό κλίμα και είχε ως κύριο αντικείμενο τις δημαιρεσίες της ερχόμενης Κυριακής όταν και το νέο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε στις εκλογές του Μαΐου θα κληθεί να εκλέξει το νέο προεδρείο του.
Όπως έγινε λοιπόν γνωστό στην αποψινή σύσκεψη από τον Γιώργο Παπαναστασίου, ο συνδυασμός του θα προτείνει για πρόεδρο του συμβουλίου τον κ. Κώστα Ρόκο.
Η επιλογή αυτή προκάλεσε ικανοποίηση στους κόλπους της παράταξης καθώς ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό επάξια. Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν με αυτό τον τρόπο οι πληροφορίες πως δεν θα αναλάβει αντιδημαρχία.
Η σημερινή σύσκεψη περιστράφηκε γύρω από πολλά ζητήματα και ιδιαίτερα εστίασε στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι αντιδήμαρχοι χωρίς βέβαια να γίνει λόγος για ονόματα. Οι σύμβουλοι επίσης γνώρισαν το νέο γενικό γραμματέα του δήμου Δημ. Τζιώλη.
Ο νέος δήμαρχος εξάλλου επανέλαβε πως επιθυμεί σκληρή δουλειά, συνεννόηση και συνεργασία με όλους.
Θυμίζουμε πως η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Κυριακής θα έχει στην ατζέντα την εκλογή προεδρείου ,μελών της Οικονομικής Επιτροπής και μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Θητεία όλων αυτών των οργάνων από 7-9-2014 έως 4-3-2017. Επίσης θα εκλεγούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

7

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. jimy

    Αξιος, σε ποιόν Τομέα; Στην οικογενειακή υπόθεση; εεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.