Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Το ΣΔΟΕ, ο φαντάρος και ο…καπνός

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνεβη στο ΚΕΤΧ της Πάτρας με πρωταγωνιστές άνδρες του ΣΔΟΕ και έναν φαντάρο, ο οποίος εργαζόταν την ώρα του ελέγχου σε μια δεξαμενή, από την οποία φορτώνουν καύσιμα οχήματα του Στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και άλλων κρατικών υπηρεσιών.
Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πήγε να κάνει έλεγχο την ώρα που υπηρεσία είχε ένας φαντάρος από το Αγρίνιο, πάνω στον οποίο βρέθηκε μικρή ποσότητα αφορολόγητου καπνού. Τότε οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ άρχισαν να στριμώχνουν άγρια τον φαντάρο σαν αυτός να ήταν κανένας μεγάλος εγκληματίας αν και αυτός τους εξήγησε ότι ο λιγοστός καπνός που είχε πάνω του προερχόταν από τα καπνοχώραφα του πατέρα του.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ δεν πείστηκαν και ως να είχαν ανακαλύψει το μεγάλο έγκλημα έκαναν αναφορά για το… εύρημά τους στο Διοικητή του ΚΕΤΧ κι εκείνος, με τη σειρά του, απομάκρυνε το στρατευμένο νέο από το συγκεκριμένο πόστο. Η όλη υπόθεση προκάλεσε ποικίλα σχόλια και θυμηδία, καθώς στη χώρα του οργίου φοροδιαφυγής, κάποιοι τα βάζουν με τους φαντάρους που φουμάρουν στην σκοπιά.

dete.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.