Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

O Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Πάτρας σε εγρήγορση

O Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Πάτρας σε εγρήγορση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ “ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ”
ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Εγιναν οι εκλογές των Αιτ/νων της Πάτρας με μεγάλη συμμετοχή, μέσα σε πνεύμα οικογενειακό, ζεστό και μακριά από τις γκρίνιες και τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος. Πολύ ευχάριστη ήταν η μεγάλη ανανέωση στα εκλεγέντα μέλη και ζηλευτό το βιογραφικό τους.
Εξελέγησαν οι παλιοί Γιάννης Πορφύρης Μαθηματικός, δημοσιογράφος και πρόεδρος συνεχώς μέχρι τώρα από Κάτω Πλάτανο Ναυπακτίας, Τσώτας Γεώργιος συνταξ. αστυνομικός, πρόεδρος Κοινότητας Δενδροχωρίου Δήμου Ναυπακτίας, Σάκης Γιαννακάς συνταξ. αστυνομικός, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, από Παραβόλα Αγρινίου, Γιάννα Κωσταντοπούλου Ανδρικοπούλου, υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων από Βαριά Τριχωνίδας, Δημήτρης Ασημακόπουλος, μαθηματικός, στέλεχος Δ/νσης Εκπ/σης Μεσολογγίου, από Στύλια Πυλλήνης.
Εκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή και εκλογή του νέου αίματος! Ατομα με κύρος, προσόντα και μεγάλη διάθεση για δουλειά, τα παραθέτουμε: Αβδελά Λαμπρινή, δικηγόρος παρ’ Αρείου Πάγου από Αμφιλοχία, πατήρ Απόστολος Ζαφείρης, ο καλλικέλαδος, η ψυχή του Συλλόγου μας από Αγία Βαρβάρα Αγρινίου, Σκαρπέτας Ηλίας, οικονομολόγος με σπουδές στο εξωτερικό και καθηγητής Φυσικός από Πάλαιρο [Ζαβέρδα], Ελένη Ντίνη Σούλου, πρώην διευθύντρια ΙΝΤΕΛ, αριστούχος Αρσακείου, απόφοιτος Ωδείου ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ από ορεινή Ναυπακτία, Γεώργιος Τομαράς, πρώην υπαλ. ΚΤΕΛ από Πωκίστα και Μπέλτας Ανδρέας αγρότης, πωλητής Λαϊκής Αγοράς με καταγωγή σπό Νιόκαστρο Ναυπακτίας.
Το ίδιο αξιόλογα άτομα εξελέγησαν και στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου, τα περισσότερα νεοεκλεγέντα.
Εξελέγη η καθηγήτρια Φυσικός και Φυσιογνώστρια Κων/να Καρλέση από Πάλαιρο, η καθηγήτρια Φυσικών κα Βασω Θεοφάνη από Χόμωρη, ο Βασίλης Κυρίτσης Δημόσιος Υπάλ. από Χάλκεια, η Ρούλα Ζώη οικοκυρά από Νιόκαστρο και Φαμήλα και ο παλαίμαχος στα κοινά Θανάσης Κάκκος πρόεδρος αυτοκινητιστών και πολιτευτής του ΛΑΟΣ από Τρίκορφο Χάλκειας που βγήκε και πρώτος όλων σε σταυρούς.
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ
Αρχισαν ήδη να στελεχώνονται και να οργανώνονται τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών και ΛΑΤΙΝ χορών στο ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΩΝ Βαλτετσίου 14 και το τμήμα Γυμναστικής γυναικών. Η μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου μας ήταν η πρόσληψη της μεγαλύτερης, ικανότερης [και με 40 σελίδες βιογραφικό] αλλά και κακώς παραγκωνισμένης μέχρι τώρα ομογενούς μας δασκάλας κας ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ. Οσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγράφονται αφού τηλεφωνήσουν στην ίδια κινητό 6947707423.
3. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Οι Αιτ/νες έχουν παράδοση στην κοινωνική προσφορά. Ηδη άρχισαν να οργανώνονται τμήματα κοινωνικής αλληλεγγύες, συλλογής κάθε ειδών βοηθημάτων για όλους τους αναξιοπαθούντες. Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ηθελα να μαθω την οδο του συλογου για να σας επισκευτω.ειμαι απο αγρινιο,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.