Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

O Τζόνσον και τα… νυχτοπερπατήματα

O Τζόνσον και τα… νυχτοπερπατήματα

Ήρθε σαν «όνομα» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει τον Παναιτωλικό στην επίτευξη του στόχου της ανόδου αλλά τελικά αυτός μάλλον επέλεξε να συνεχίσει τις κακές συνήθειες που είχε στην προηγούμενη ομάδα του.
Ο λόγος για τον Ντούλε Τζόνσον ο οποίος «συνελήφθη» την περασμένη εβδομάδα σε νυχτερινό μπαρ να διασκεδάζει παραβιάζοντας το ωράριο της ομάδας.
Συνέπεια αυτού ήταν ο Μπάμπης Τεννές να τον αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και να τον παραπέμψει στη διοίκηση να απολογηθεί. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που γράφονται αυτές οι γραμμές ο παίκτης δεν είχε απολογηθεί – κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδος- και ο Τζόνσον συμμετείχε κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση της Τρίτης. Η ποινή που θα του επιβληθεί αναμένεται μετά την απολογία του παίκτη.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζόνσον ήρθε με «βαρύ» βιογραφικό στο Αγρίνιο όσον αφορά την εξωγηπεδική του ζωή καθώς στη Σουηδία όπου αγωνιζόταν είχε κατηγορηθεί (αθωώθηκε τελικά στο δικαστήριο) για βιασμό γυναίκας με αποτέλεσμα η χορηγός της φανέλας της ομάδας (ΑΙΚ Στοκχόλμης) όπου και αγωνιζόταν να ζητήσει την απομάκρυνσή του –όπως και έγινε- από τη Σουηδική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει να είναι χορηγός.
Όσο κι αν ο Φώτης Κωστούλας πήρε προσωπικές εγγυήσεις από ανθρώπους του στη Σουηδία ότι ο παίκτης δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, εν τούτοις μάλλον οι κακές συνήθειες του ποδοσφαιριστή ήταν πολύ δύσκολο να κοπούν τελικά..

Πηγή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.