Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Ο 13ος της SL ενδέχεται να… περιμένει 2 εβδομάδες τον 2ο της SL2

Ο 13ος της SL ενδέχεται να… περιμένει 2 εβδομάδες τον 2ο της SL2

Η δεύτερη κατηγορία, εάν ξεκινήσει, δεν θα αρχίσει πριν τις 14 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως τα μπαράζ θα διεξαχθούν, το νωρίτερο, 26 και 29 Ιουλίου

Επί τάπητος βρίσκεται πια το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση στην SL2, μετά και τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της κατηγορίας. Βέβαια πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι οι ομάδες να γυρίσουν στο γήπεδο, με το κυριότερο την εξεύρεση των οικονομικών πόρων για την υλοποίηση των πρωτοκόλλων υγιεινής.

Πάντως ως πιο σύντομη ημερομηνία έναρξης, εάν και εφόσον, «παίζει» η 14η Ιουνίου, μία εβδομάδα μετά την SL. Από τη στιγμή που ακόμη το Υπουργείο δεν έχει δώσει το «οκ» για ομαδικές προπονήσεις, προβάλει αδύνατο να αρχίσουν πιο πριν.

Αυτό «μεταφράζεται» πως η κανονική σεζόν και τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν, με Τετάρτη-Κυριακή παιχνίδια, στις 22 Ιουλίου, οπότε τα μπαράζ του 2ου με τον 13ο της SL θα διεξαχθούν στις 26 και 29 του μηνός. Πάντα με γνώμονα πως θα υπάρχει σερί δράση ανά 3 ημέρες, χωρίς διακοπή, για ξεκούραση ή λόγω ενδεχόμενου κρούσματος.

Το πλάνο της 1ης κατηγορίας είναι να τελειώσουν τα πλέι άουτ στις 12/7 (με ένα ματς κάθε Κυριακή και χωρίς κρούσμα), άρα όποια ομάδα τελειώσει προ τελευταία στην SL θα πρέπει να περιμένει, εάν δεν παρατηρηθεί κάποιο απρόοπτο, μίνιμουμ 2 εβδομάδες ώσε να αντιμετωπίσει τον 2ο της SL2. Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο τα πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας δεν τελειώσουν στις 22/7 (η δράση αρχίσει αργότερα ή υπάρξει διακοπή λόγω κρούσματος), τότε θα «πατήσουμε» Αύγουστο.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.