Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

«Ο Άγιος Αρτέμιος κράτησε τη βροχή» κι ο λαϊκός αγώνας δρόμου έγινε απρόσκοπτα…

«Ο Άγιος Αρτέμιος κράτησε τη βροχή» κι ο λαϊκός αγώνας δρόμου έγινε απρόσκοπτα…

Είναι γεγονός ότι η Toπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε την Κυριακή που μας πέρασε έναν πολύ επιτυχημένο λαϊκό αγώνα δρόμου. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» που, όπως λέει η ανακοίνωση τον πραγματοποίησε για 9η χρονιά .
Εκατοντάδες άνθρωποι τρέχουν σε αυτή την διοργάνωση και το δελτίο Τύπου που βγήκε ενημέρωσε για όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει αυτό κατορθωτό. Το ενδιαφέρον είναι πως η ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι μερίδιο στην επιτυχία είχε κι ο ίδιος ο Άγιος Αρτέμιος!
Διότι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «(…)Φέτος, ανήμερα του αγώνα, η απειλή της βροχής μας προκάλεσε έκδηλη ανησυχία για την προσέλευση των συμμετεχόντων. Ο Άγιος Αρτέμιος όμως κράτησε την βροχή, σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έτσι ήρθαν και συμμετείχαν οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν εγγραφεί».
Με άλλα λόγια όλοι συνέβαλαν κι όλα πήγαν καλά, όμως αν έπιανε καμιά βροχή όλα θα πήγαιναν στράφι και γι’ αυτό ο Άγιος Αρτέμιος ήταν stand by και δεν το επέτρεψε κάτι τέτοιο, ευτυχώς…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.