Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης νέος Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης νέος Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ο Αγρινιώτης Νίκος Κατσακιώρης θα είναι ο νέος Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Μια εξέλιξη για την οποία υπήρχε άκρατη φημολογία το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, επισημοποιήθηκε καθώς η απόφαση τοποθέτησης του δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Ο Νίκος Κατσακιώρης έχει μεγάλη εμπειρία και έχει αφήσει θετικές και τις καλύτερες εντυπώσεις σε θέσεις διοίκησης ενώ αξιολογήθηκε θετικά η εμπειρία του και η γνώση του στη διοίκηση νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα διατέλεσε στο παρελθόν Ειδικός Γραμματέας Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) του Υπουργείου Εργασίας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας ενώ τα έτη 2014 και 2015 υπήρξε Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου μάλιστα είχε αξιολογηθεί ως ένας από τους αποτελεσματικότερους Διοικητές νοσοκομείων πανελλαδικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε υποβάλει παραίτηση στην πολιτική ηγεσία μετά την αλλαγή στη διακυβέρνηση το 2015 και δεν διεκδίκησε αποζημίωση.
Ο Νίκος Κατσακιώρης έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και Ψυχολογία, ενώ έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και στις Διεθνείς Σχέσεις.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας με 845 κλίνες (αριθμός που υπολείπεται μόνο του Ευαγγελισμού).
Μάλιστα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το 2019 εξυπηρέτησε 430 χιλιάδες ασθενείς, τον μεγαλύτερο αριθμό μεταξύ των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Ευχή βεβαίως όλων είναι ο συμπατριώτης μας να πετύχει στο έργο και να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας καθώς αναλαμβάνει τη διοίκηση ενός νοσοκομείου αναφοράς για όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κχ

    Χιλια μπραβο,πολυ σωστη επιλογη.καλη επιτυχια στο εργο σου νικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.