Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Αγρινιώτης που διαπρέπει στη Δανία με το συγκρότημα του σε εκδήλωση της ΓΕΑ

Ο Αγρινιώτης που διαπρέπει στη Δανία με το συγκρότημα του σε εκδήλωση της ΓΕΑ

KOTTOS-093-Edit-WEBΈνας Αγρινιώτης μουσικοσυνθέτης, ο Χρήστος Φαρμάκης, επί σειρά ετών ζει και δραστηριοποιείται στην Δανία όπου και διαπρέπει αποτελώντας μέλος της Μουσικής Βασιλικής Ακαδημίας της Δανίας.

Ο Γ.Φαρμάκης
Ο Χρ.Φαρμάκης

Είναι επικεφαλής εξάλλου του πολυβραβευμένου υψηλής αισθητικής Δανέζικου Μουσικού Συγκροτήματος “Kottos”, που έχει έδρα την Κοπεγχάγη.
Το συγκρότημα είναι τετραμελές και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο και στην ελληνική μουσική παράδοση, συνδυάζοντας κλασικά και σύγχρονα μουσικά όργανα.
Αυτό το συγκρότημα έρχεται στο Αγρίνιο την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 20.30, σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου. Αυτή η μουσική εκδήλωση διοργανώνεται στο Αγρίνιο, μετά από δυο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει το συγκρότημα στην Αθήνα και τον Πειραιά, φιλοξενούμενο της Δανικής Πρεσβείας.
Την εκδήλωση οργανώνουν η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και ο Μουσικός Σύλλογος “Ορφέας” Αγρινίου, που για μια ακόμη φορά συνεργάζονται για να παρουσιάσουν στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.