Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ο Αιτωλοακαρνάνας πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ!

Ο Αιτωλοακαρνάνας πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ!

Eίναι γνωστό ότι στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ συμμετέχει και ένας Αιτωλοακαρνάνας, ο Ανδρέας Πιστιόλης, συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, που κατάγεται από το Ευηνοχώρι.
Είναι λοιπόν τιμητικό για το νομό να έχει εκπρόσωπο στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ. Τυγχάνει και συγγενής της πολιτευτού του ΚΙΝΑΛ Περσεφόνης Πιστιόλη που εξέφρασε την περηφάνια της στο facebook.
O ίδιος μιλώντας στη Nova ,μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ανέφερε: «Είναι μεγάλη δικαίωση. Είναι πιο σημαντικό το φετινό τρόπαιο για τον τρόπο που πετύχαμε. Αντέξαμε την πίεση και την αμφισβήτηση. Πετύχαμε τον στόχο μας. Ξέραμε ότι δεν πάμε για την σούπερ ομάδα με τα μεγάλα ονόματα. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και το κάναμε. Φτιάξαμε μια σκληρή ομάδα, που γύρισε παιχνίδια και άντεχε την πίεση. Δικαιωθήκαμε γι’ αυτό, ακόμα και όταν τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα για εμάς. Παίξαμε με μια καταπληκτική ομάδα στον ημιτελικό. Τις ομάδες του Final Four τις κερδίσαμε τρεις φορές μέσα στη σεζόν. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση πως είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.