Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Αλέξης Πρεβενάς από την Ορεινή Ναυπακτία “κέρδισε” Παπαρίζου και Ρουβά στο Voice (video)

Ο Αλέξης Πρεβενάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο. Mε καταγωγή της μητέρας του από την Αράχωβα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Ο Αλέξης ερμηνεύοντας εκπληκτικά το τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη “στην καρδιά” κέρδισε τις καρδιές της Ελενας Παπαριζου και του Σάκη Ρουβά.

Τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Είναι ο δεύτερος τραγουδιστής από την Ορεινή Ναυπακτία που περνά στην επόμενη φάση .

Μάλιστα και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος είναι από την γειτονική Κλεπά.

Ο Αλέξης δουλεύει τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σχήματα επαγγελματικά με πολλούς επώνυμους τραγουδιστές.

Αν και φαίνεται ότι ξεκίνησε μικρός θεωρείται εντελώς φυσιολογικό εάν ξέρεις ότι και οι δυο γονείς του είναι καθηγητές μουσικής, όπως επίσης και ο ίδιος. . Σε ηλικία 6 ετών έπαιξε πιάνο μόνος του βγάζοντας κανονικές νότες. Το 2002 πήρε δίπλωμα ως καθηγητής πιάνου. Αν και δεν ασκεί το επάγγελμα γιατί τον έχει κερδίσει το τραγούδι.

Τα ακούσματα που έχει από παιδί είναι τα λαϊκά ποιοτικά τραγούδια, φωνές που του αρέσουν είναι η εξής: Ο Πασχάλης Τερζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μητροπάνος, Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Εξάλλου γι’ αυτό τον εμπιστεύτηκε η LOBBY MUSIC και όχι μόνο αλλά και για τα υπέροχα τραγούδια που επέλεξε, όπως το Αντίδοτο του πόνου το οποίο ακούγεται είδη σε διάφορα ράδια μια έξυπνη εμπορική ρούμπα.

e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.