Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

O Αμερικανός Πρέσβης στηρίζει το Αγρίνιο

O Αμερικανός Πρέσβης στηρίζει το Αγρίνιο

Σήμερα έγινε η εκκίνηση του αγώνα Agrinio Santa Run απο τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, λάτρη των υπαίθριων σπορ και δεινό ποδηλάτη, ο οποίος ποδηλάτησε μέχρι τον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης προς τo Aγρίνιο και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Το έκανε γνωστό  ο εκ των πρωτεργατών της διοργάνωσης Λάμπρος Σκουφής που αναφέρει επίσης τα ακόλουθα σε ανάρτηση του:

Τον ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας για αυτή την τόσο σημαντική συμβολή του στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τη σημασία του να δίνεις αίμα και να σώζεις ζωές.

Ακολουθούμε όλοι το παράδειγμα του Αμερικανού Πρέσβη, το 10ήμερο 21 Δεκεμβρίου έως 1η Ιανουαρίου βγαίνουμε έξω περπατώντας, τρεχοντας, ποδηλατώντας και στέλνουμε τη φωτογραφία μας στο www.agriniosantarun.gr

Μένουμε Ασφαλείς ΟΧΙ Αδρανείς!!!

Μετατρέπουμε την εσωστρέφεια, την απαισιοδοξία και το αίσθημα μιζέριας σε δράση, σε διάθεση για ζωή, σε βοήθεια στον συνάνθρωπο!Στόχος μας είναι αυτό το εορταστικό 10ημερο το Αγρίνιο να ακουστεί παντού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την διάθεση για ΖΩΗ και οχι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!!

Στόχος μας είναι όλο και πιο πολλοί σε κάθε μεριά της Ελλάδας, και όχι μόνο να μιλάνε για το Αγρίνιο και τους Αγρινιώτες που δεν περιορίζονται από καμμία καραντίνα!
Γιατί όταν “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ” Μαξ Πλανκ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.