Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Ανδρέας Μαργέλης στο τιμόνι του Άρη Αιτωλικού

Ο Ανδρέας Μαργέλης στο τιμόνι του Άρη Αιτωλικού

Ο Άρης Αιτωλικού ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Μαργέλη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2020 – 2021.

Aυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα από τον πάγκο του Άρη Αιτωλικού για τον έμπειρο κόουτς, καθώς διετέλεσε προπονητής της ομάδας την σεζόν 2007 – 2008.

Ακόμη, ο Ανδρέας Μαργέλης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες Α.Ε. Μεσολογγίου, Γ.Ο. Μεσολογγίου, Α.Ο. Ελαιοφύτου, Κένταυρο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αιτωλικού:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Μαργέλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Συλλόγου μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2020 – 2021.

Ο Ανδρέας Μαργέλης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες Α.Ε. Μεσολογγίου, Γ.Ο. Μεσολογγίου, Α.Ο. Ελαιοφύτου, Κένταυρο Αγρινίου, Αρη Αιτωλικού (σεζόν 2007 – 2008), με επιτυχίες σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας τον καλωσορίζει ξανά στην “οικογένεια” του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

Εκ του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. “ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.