Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ο Αργύρης Νταλιάνης έτοιμος για «όλα από την αρχή» με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο Αργύρης Νταλιάνης έτοιμος για «όλα από την αρχή» με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Έτοιμος για «Όλα από την αρχή!» δηλώνει και ο Αργύρης Νταλιάνης, που συντάσσεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αργύρης Νταλιάνης είναι οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό και πολύ δυνατές σπουδές στα πλέον σύγχρονα επιστημονικά αντικείμενα. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τίτλου Mεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων» από το ομώνυμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ιδίου Πανεπιστημίου καθώς και εκλεγμένο μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο περιφερειακό Τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης, έχει εξειδικευθεί στην Οικονομική των Αγορών & των Επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Πληροφορική, λόγοι για τους οποίους από το 2008 δραστηριοποιείται με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις της επιστήμης, της συμβουλευτικής και της αγοράς, όπου και χειρίστηκε θέματα του ευρύτερου πεδίου του επιστημονικού του αντικειμένου, αξιοποιώντας παράλληλα την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και των σύγχρονων ειδικών εργαλείων των νέων τεχνολογιών.

Πρόκειται κατά κοινή ομολογία για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα που στέκεται με εντιμότητα και ευθύνη απέναντι στον κόσμο της Δυτικής Ελλάδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.