Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

O Δένδιας και το Θέρμο

O Δένδιας και το Θέρμο

O Yπουργός Εσωτερικών Νίκος Δένδιας είναι το πρόσωπο της ημέρας λόγω των διαξιφισμών του με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και το γεγονός πως εξέφρασε σθεναρά τις ελληνικές θέσεις στην Άγκυρα.

Είναι πρόσωπο της ημέρας και στα social media όπου του αφιερώνει μια ανάρτηση και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Θυμίζει ο δήμαρχος πως το 2014 ο Νίκος Δένδιας διέταξε την παραχώρηση στο δήμο Θέρμου του παροπλισμένου στρατιωτικού αεροσκάφους Μιράζ για να γίνει το Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων ενώ στη συνέχεια το επισκέφτηκε.

Αναφέρει ο Σπύρος Κωνσταντάρας:

Τον Νίκο Δένδια είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας και υπήρξε εκείνος που στην πρώτη επαφή μας το 2014 ,διέταξε την παραχώρηση στο δήμο Θέρμου του παροπλισμένου στρατιωτικού αεροσκάφους Μιράζ , για να γίνει το Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων .
Κατόπιν σε ανταπόδοση της αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας επισκέφτηκε το 2017 ως Βουλευτής τον δήμο Θέρμου , σε εκδήλωση τιμής προς τους Αεροπόρους μας , την παραμονή των εγκαινίων του Μνημείου κάνοντας μας εξαιρετική τιμή .

Σήμερα όλοι οι Έλληνες αισθάνονται υπερηφάνεια για την εθνική του στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα , αλλά και για τις επιτυχίες του ως υπουργού Εξωτερικών , στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο , στην ακύρωση του Τουρκολυβικού μνημονίου , στην επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο .

Όλοι ενωμένοι οι Έλληνες θα πετύχουμε . Ο Νίκος Δένδιας δείχνει το δρόμο ..!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.