Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καλεί στην εκδήλωση για τη ρύθμιση χρεών

rithmisi-xreiΕνημερωτική εκδήλωση για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 12:00θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στο Παράρτημα Μεσολογγίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Πλατεία Μπότσαρη – 2ος όροφος – Ι.Π. Μεσολογγίου), με θέμα τη Ρύθμιση των Χρεών τόσο των Επιχειρήσεων όσο και των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση. Ο κ. Κουρμούσης, θα παρουσιάσει το νομοθετικό πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης των οφειλών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των ελευθέρων επαγγελματιών. Αναλυτικότερα, βασικοί στόχοι της ομιλίας του είναι η παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (κόκκινα δάνεια, οφειλές προς το δημόσιο κ.α.) καθώς και η συζήτηση πάνω σε ζητήματα και προβληματισμούς που θα θέσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου τονίζει πως στηρίζει και ενισχύει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας καθώς και σε όλα τα Μέλη του, ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πλήττονται από τις οικονομικές συγκυρίες και πασχίζουν να παραμείνουν σε λειτουργία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.