Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ο Φώτης Τσόλκας μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ- Τι δηλώνει

Ο Φώτης Τσόλκας μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ- Τι δηλώνει

Ο κ. Φώτης Τσόλκας θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας (ΝΟΔΕ) στις εσωκομματικές εκλογές που θα  διεξαχθούν την 13η Μαΐου 2018. Δεν κατατέθηκε άλλη υποψηφιότητα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

tsolkas_fotisΣε δήλωση του ο κ. Τσόλκας αναφέρει τα εξής:
«Κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Στην προηγούμενη θητεία δούλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η παράταξη μας ενωμένη να προχωρήσει μπροστά σε τοπικό επίπεδο. Επισκέφθηκαν το νομό μας κορυφαία στελέχη του κόμματος μας, ώστε να αναδείξουμε στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα του τόπου μας. Προωθήσαμε τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος μας, προς την κοινωνία με κάθε μέσο.
Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο γιατί μπροστά μας έχουμε τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για τη νίκη και η Αιτωλοακαρνανία να συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό όχι μόνο στην επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την πολιτική μας κυριαρχία σε επίπεδο ιδεών και προτάσεων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στην προηγούμενη θητεία. Τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ, τους εκπροσώπους της παράταξης μας στους συνδικαλιστικούς και παραγωγικούς φορείς. Μα πάνω απ’ όλα τα απλά μέλη, τους συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια.
Τους ζητώ και πάλι την ψήφο για να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα μας. Ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά!»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.