Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο AGRINIOTV με αφορμή την «Ελληνική Νομαρχία» και την παρουσία του στο Αγρίνιο (βίντεο)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο AGRINIOTV με αφορμή την «Ελληνική Νομαρχία» και την παρουσία του στο Αγρίνιο (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στο Αγρίνιο καθώς θα απαγγείλει στο επετειακό δρώμενο «Ελληνική Νομαρχία» του Ανώνυμου που θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ του οποίου αποτελεί παραγωγή σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

Το δρώμενο ανεβαίνει αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δη.Πε.Θε. (και όχι κάστρο Παραβόλας όπως ήταν αρχικώς προγραμματισμένο, λόγω της αστάθειας καιρού)

Με αφορμή την «Ελληνική Νομαρχία» και την παρουσία του στο Αγρίνιο ο δημοφιλής «Μελέτης» των «Άγριων Μελισσών» μιλά στη «Πολιτιστική Επικοινωνία» του AgrinioTV και την Λαμπρινή Γιαννούτσου.

Αναφέρεται στο ξεκίνημα της υποκριτικής του καριέρας, στο ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 καθώς και στη  σχέση που έχει αναπτύξει με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Νίκο Καραγεώργο και την απαγγελία του στο δρώμενο «Ελληνική Νομαρχία».Σημειώνει ότι αγαπά το Αγρίνιο και ανυπομονεί να δει αύριο «αγαπημένα και φωτεινά πρόσωπα».

«Μέχρι τώρα ήταν και είναι άψογη η συνεργασία με όλους τους ανθρώπους στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Από τον Νίκο (σ.σ. Καραγεώργο ) μέχρι την κυρία Ζαρκάδα και από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο Αγρίνιο η συνεργασία, κατ’ εμέ, είναι «ευλογία» γιατί θυμάσαι πάντα στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου πως είναι να δουλεύεις σαν ηθοποιός. Είναι πολύ οργανωμένο και σου παρέχει την ελευθερία και τη χαρά να δημιουργείς μόνο και να μην ασχολείσαι με τα γύρω-γύρω. Έχει φτιαχτεί ένα πολύ ωραίο σκηνικό και πολύ ωραίο μέρος αλλά και τα κείμενα. Εμείς θα κάνουμε ουσιαστικά μία συζήτηση την οποία εύχομαι να χαρούν και οι υπόλοιποι», αναφέρει ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλώντας για τις παλαιότερες αλλά και τη σημερινή συνεργασία του με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Δείτε το βίντεο:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.