Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ο Γιώργος Βαρεμένος έχει γούρια και πιστεύει ότι ο κόσμος χάλασε από όταν βγήκε ο Μητσοτάκης!

Ο Γιώργος Βαρεμένος έχει γούρια και πιστεύει ότι ο κόσμος χάλασε από όταν βγήκε ο Μητσοτάκης!

Όλο και πιο δραστήριος είναι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος στα κοινωνικά δίκτυα και τα…τιτιβίσματα του στο Twitter σίγουρα δεν είναι συμβατικά.

Το τελευταίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, συνδέει τα παγκόσμια στραβά που συμβαίνουν με τον…Μητσοτάκη και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το 2019!

Για την ακρίβεια συνδέει μια νέα “προφητεία “(δήθεν,όπως η υποτιθέμενη για τον κορωνοιό,όταν απλά είχε πει ότι θα έχουμε πανδημία στο μέλλον)του Μπιλ Γκέιτς.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Γκέιτς θα ακολουθήσουν δύο νέα μεγάλα κακά-η κλιματική αλλαγή και η τρομοκρατία με βιολογικά-και, σύμφωνα με τον βουλευτή της περιοχής μας, οι εκλογές του 2019 ήταν η αρχή…

“Ο Μπιλ Γκέιτς προέβλεψε άλλες δύο καταστροφές μετά την πανδημία. Από τον Ιούλιο του 2019 φέραμε γούρι στην ανθρωπότητα”, έγραψε ο Γ.Β.!

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, για όσους δεν ξέρουν από τουίτερ, είναι ότι τα retweet(δηλαδή οι αναπαραγωγές) είναι όλα με σχόλιο, που σημαίνει ότι δεν “φορτώνεται” κάνεις την θέση του βουλευτή αλλά γράφει για να πει τη γνώμη του.

Και καλύτερα να μην τις δει τις γνώμες από κάτω ο Γιώργος Βαρεμένος.
Δεν μπορεί πάντως να τα πιστεύει τόσο τα γούρια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.