Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ο «Γολγοθάς» των χειρουργείων της Ιωάννας Παλιοσπύρου «λύγισε» μέχρι και τους γιατρούς αλλά όχι την ίδια (βίντεο)

Ο «Γολγοθάς» των χειρουργείων της Ιωάννας Παλιοσπύρου «λύγισε» μέχρι και τους γιατρούς αλλά όχι την ίδια (βίντεο)

Στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» προβλήθηκε μια συνταρακτική συζήτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον ψυχίατρο της.

Ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο ψυχίατρος της Ιωάννας, είχε μια συνταρακτική συζήτηση μαζί της.

«Είναι μεγάλη χαρά που μιλάω μαζί σου. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που κατάφερε να ζήσεις. Το τραύμα που πέρασες ήταν πολύ μεγάλο. Η δυσκολία που πέρασες μέσα στο Θριάσιο νοσοκομείο ήταν απίστευτα μαρτυρική. Η πρώτη μέρα που σε γνώρισα ήταν συγκλονιστική. Ήταν ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου 2020, μια ηλιόλουστη ημέρα. Θυμάμαι πως βρήκα με δυσκολία το σπίτι σου στο Μοσχάτο και είχα μια αγωνία το τι θα συναντήσω. Ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν συνάντησα έναν ανθρώπου που έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα που έχουμε στη ζωή μας. Το πρόσωπο», ήταν τα λόγια του.

«Κατάφερες το βιτριόλι να μη σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα», υπογράμμισε, με την Ιωάννα όμως να έχει περάσει αδιανόητες δοκιμασίες στις αίθουσες των χειρουργείων. «Οι περισσότερες φωτογραφίες στον ιατρικό φάκελό της δεν αντέχονται», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, καταδεικνύοντας απλώς το μέγεθος της ζημιάς και της ταλαιπωρίας που υπέστη…

Η Μαρία Καλοφώνου η διευθύντρια της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Θριασίου Νοσοκομείου τόνισε πως οι εικόνες που προβλήθηκαν από το χειρουργείο της Ιωάννας οι ίδιοι οι γιατροί τις έχουν ζήσει εννέα ακόμα φορές. Τα 10 συνολικά μεγάλα χειρουργεία. «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι στην αρχή. Τώρα είμαστε καλύτερα μεν αλλά και πάλι εξακολουθούν να είναι μεγάλα χειρουργεία και θα ακολουθήσουν και άλλα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.