Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

O I.Μπουρδούνης στο συνδυασμό Παπαναστασίου

μπουρδουνηςΥποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Αγρινίου με τον συνδυασμό  « Αγρίνιο Νέα Αρχή –τόπος να ζεις» θα είναι ο κ. Ι.Μπουρδούνης. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗΣ

Υιός του ιερέως Αντωνίου Μπουρδούνη και της Ιουλίας Μπιτσικώκου

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ   « ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μετά το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου  Γ. Παπαναστασίου και του ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο «ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» , υπό την ιδιότητα του γονέα παιδιού με Αναπηρία, αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου.

            Η προσπάθεια μου αυτή πηγάζει από την αγωνία για διεκδίκηση και για ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρίες στην κοινωνία και από την συνεχή προσπάθεια μου για εξάλειψη κάθε κοινωνικού αποκλεισμού, ρατσισμού και στιγματισμού αυτών των ατόμων. Πίστευα και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην διαφορετικότητα και ότι κάθε μορφή αποκλεισμού τους συνιστά παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

            Με γνώμονα όλα τα παραπάνω ζητώ την ψήφο σας για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ με σθένος και πίστη, εκτός των άλλων, και τα προβλήματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους. Παράλληλα, είναι σταθερή η προσήλωση μου στην προάσπιση και εξυπηρέτηση των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας που αγαπούν τον πάσχοντα συνάνθρωπο και κυρίως δικαιώματά τους που αφορούν στην υγεία και την καθημερινότητα τους.

            Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που βιώνουν στην καθημερινότητα τους τον αγώνα για την  επιβίωση, τον πόνο και τον μόχθο. Σταθερή μου προτεραιότητα είναι μια κοινωνία των πολιτών δίχως διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αγάπη, ισότητα και δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗΣ

Πρ.Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Μέλος Σωματείου φροντίδας με Νευρομυικές παθήσεις ( MDAHELLAS)

Μέλος Νομαρχιακού Συλλόγου Αναπήρων Αιτωλοακαρνανίας

Μέλος Δ.Σ Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΤΑ Αιτ/νίας και Λευκάδας

Τηλ. Επικοιν. 6975947844

Email: giannhsmpoyrdoynhs4@gmail.com      

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.