Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ο Ιερόθεος στο «Παναγία Ελεούσα»: θαυμασμός για το έργο που προσφέρει το Εργαστήρι

Ο Ιερόθεος στο «Παναγία Ελεούσα»: θαυμασμός  για το έργο που προσφέρει το Εργαστήρι

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος επισκέφθηκε στο Αγρίνιο το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Προέδρου του Εργαστηρίου κ. Διονυσίας Σαμαντά.

Τον υποδέχθηκαν η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου κ. Μαρία Τσούτσου, η Πρόεδρος κ. Διονυσία Σαμαντά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αφού τον καλωσόρισαν και τον ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση και σε αυτή την πρόσκληση, διότι είχε επισκεφθεί και τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις στο Μεσολόγγι, τον ξενάγησαν στους χώρους των εργαστηρίων, των γραφείων και του οικοτροφείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτές και συνομίλησε μαζί τους. Εξέφρασε τη χαρά του και τον θαυμασμό του για το έργο που προσφέρει το Εργαστήρι και συνεχάρη όλους και όλες για την εργασία τους και την προσφορά τους. Τόνισε ότι είναι πολύ σπουδαία η προσφορά τους στα παιδιά αυτά που δεν λειτουργούν τόσο με την λογική και την νοημοσύνη, όσο με την καρδιά και το συναίσθημα.

Ευχαριστήριο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Ιερόθεο, για την επίσκεψή του στην Β΄ Εκπαιδευτική μας Μονάδα και στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης -ΣΥΔ στο Αγρίνιο, την Τρίτη 17 Μαΐου  2022.

Η επίσκεψη του μας έδωσε ιδιαίτερη τιμή, χαρά και δύναμη  για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να υπάρχουν φωτισμένοι ιεράρχες,  που  στέκονται κοντά στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στο πάσχοντα και αδύναμο.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο   του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  Μεσολόγγι-Αγρίνιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.