Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το ατύχημα στην Αιτωλοακαρνανία που τον σημάδεψε: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για το ατύχημα στην Αιτωλοακαρνανία που τον σημάδεψε: «Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό»

«Ήταν να γίνει μάλλον για να πιστέψω κι εγώ σε κάτι, σε μια θεία δύναμη, δεν ξέρω… Κάθε καλοκαίρι όταν πάω στο χωριό, το θυμόμαστε σαν μια κακή επέτειο», λέει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος (ο Γιάννος των “Άγριων Μελισσών”).

Συνέντευξη στο «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, που κατάγεται από την Αγία Σοφία Θέρμου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά του, όταν ο ίδιος έπεσε σε κώμα για αρκετό καιρό.

«Ήταν πριν πάω δημοτικό. Ήταν τρομερό το σοκ των γονιών μου. Ήμουν σε ένα πεζούλι κι έκανα ισορροπία, έβλεπα τότε μια εκπομπή με μονομάχους, ήμουν πολύ ζωηρός. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στο πεζούλι, το οποίο ήταν πολύ μικρό, κι έπεσα κάτω», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος συνέχισε: «Με βρήκε ο αδερφός μου, πήγαμε στο κέντρο υγείας του χωριού, μετά με πήγαν στο Αγρίνιο και θυμάμαι ότι είχε περάσει ένα φέρρυ μποτ μόνο για μένα για να πάω στο Ρίο, στο πανεπιστημιακό κέντρο. Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό, θυμάμαι είχα ξυπνήσει Δεκαπενταύγουστο και για μένα από τότε ξεκίνησε κάτι να υπάρχει, μια δύναμη».

«Από όλο αυτό άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου, από τη στεναχώρια και το άγχος. Ήταν κάτι που με εμένα με σημάδεψε, ήταν να γίνει μάλλον για να πιστέψω κι εγώ σε κάτι, σε μια θεία δύναμη, δεν ξέρω… Κάθε καλοκαίρι όταν πάω στο χωριό, το θυμόμαστε σαν μια κακή επέτειο», πρόσθεσε επίσης ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.