Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Ο Ιωάννης Νταλαχάνης νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας

Ο Ιωάννης Νταλαχάνης νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας

Ο Ιωάννης Νταλαχάνης είναι πλέον ο νέος αστυνοµικός διευθυντής Αιτωλίας µετά την µετακίνηση του Ανδρ. Τσαπικούνη στην Δ/νση Ασφάλειας Πατρών.

Ο νέος διευθυντής είναι από την Πάτρα, υπηρετούσε στην Δ.Α. Φωκίδας ως διευθυντής και ανέλαβε καθήκοντα την περασµένη Δευτέρα.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Πάτρα, κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1995.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Παν/μίου Πατρών, κάτοχος Msc με κατεύθυνση «Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν/μίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού στο «Φαρμακευτικό Marketing» του Τμήματος Φαρμακευτικής και ομιλεί καλά Αγγλικά.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελικών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει φοιτήσει στην Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως το Τ.Α. Ζακύνθου της Δ.Α. Ζακύνθου, το Α.Τ. Τρίπολης της Δ.Α. Αρκαδίας, το Επιτελείο της Δ.Α. Αχαΐας και το Επιτελείο της ΓΕ. ΠΕΡ. Δ. Α.  Δυτικής Ελλάδας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

http://www.aixmi-news.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.