Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Ο Κ. Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ τα εξήγησε: αυτόν έχουμε πάνω τώρα, αυτόν στηρίζουμε»!

Ο Κ.  Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ τα εξήγησε: αυτόν έχουμε πάνω τώρα, αυτόν στηρίζουμε»!

Εδώ και αρκετό καιρό, από όταν ξέσπασε τούτη η πρωτοφανής κρίση, ως στήλη εδώ στο agrinionews.gr, προτιμήσαμε να μην αναπαράγουμε θεωρίες συνομωσίας ή τσακωμούς του τύπου αν είναι πιο σημαντική η ατομική ευθύνη ή κρατική παρεμβατικότητα.

Επειδή όμως οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες κι επειδή κάποιοι(συνήθως εκείνοι που δουλεύουν λιγότερο και μιλάνε περισσότερο) δεν θέλουν να καταλάβουν ότι είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους βλάκες που φώναζαν πρόσφατα στα ραδιόφωνα «κλείστε τις δημόσιες δομές Υγείας και κάντε τα όλα ιδιωτικά», θα θέλουμε να αναφέρουμε σύντομα και περιεκτικά τα λόγια του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει διατελέσει και διευθυντής της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Μιλούσε, λοιπόν, με τον Οικονόμου του Σκάι το πρωί και του είπε επί λέξει: «Τον Οικονόμου να είχαμε πάνω στην διακυβέρνηση της χώρας σήμερα έπρεπε να είμαστε με τον Οικονόμου. Να περάσει όλο αυτό και θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε ποιες πρέπει να είναι οι πολιτικές του μέλλοντος. Άλλωστε ο κόσμος άλλαξε οριστικά. Θα μιλάμε για τον πλανήτη και την οικονομία πριν την πανδημία και μετά την πανδημία»…
Και η ερώτηση έρχεται αυθόρμητα προς μερικούς φίλους που βλέπουμε να ξιφουλκούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά; Μήπως είστε Ορκ;».
Αυτά τα σύντομα σήμερα και να μας συμπαθάτε για την αμεσότητα του λόγου μας…

Γ. Συμψηρής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.