Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ο καιρός της εβδομάδας στην Αιτωλοακαρνανία

Ο καιρός της εβδομάδας στην Αιτωλοακαρνανία

Με βροχές και χιονοπτώσεις από τα 500μ και πάνω θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά οι κάτοικοι της Δυτική Ελλάδας. Από την Πέμπτη το απόγευμα αναμένονται χιονοπτώσεις και στα πεδινά, ακόμη και μέσα στο Αγρίνιο. Αναλυτικά στις περιοχές Μεσολογγίου, Αγρινίου-Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την περιοχή του Μεσολογγίου προβλέπεται:

Δευτέρα 31-12-18 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς): Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στον Αράκυνθο από τα 700μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 1-1-19 (Πρωτοχρονιά):Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στον Αράκυνθο από τα 600μ. και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 2-1-19: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 3-1-19: Συννεφιά με βροχές και χιονοπτώσεις στον Αράκυνθο από τα 300μ.Αργά το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις και μέσα στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Παρασκευή 4-1-19:Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη νωρίς το πρωί, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη. Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr http://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/

Για την περιοχή του Αγρινίου προβλέπεται:

Δευτέρα 31-12-18 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς):Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στο Παναιτωλικό Όρος από τα 700μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 1-1-19 (Πρωτοχρονιά):Συννεφιά με τοπικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναιτωλικό Όρος από τα 500μ. και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 2-1-19: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 3-1-19:Συννεφιά με βροχές και χιονοπτώσεις στο Παναιτωλικό Όρος από τα 300μ.Αργά το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις και μέσα στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Παρασκευή 4-1-19:Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη νωρίς το πρωί,αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται:

Δευτέρα 31-12-18 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς):Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 700μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 1-1-19 (Πρωτοχρονιά):Συννεφιά με τοπικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά από τα 600μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 2-1-19 :Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 3-1-19:Συννεφιά με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 300μ.Αργά το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις και μέσα στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.

Παρασκευή 4-1-19: Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη νωρίς το πρωί, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται:

Δευτέρα 31-12-18 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς):Συννεφιά με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα Ακαρκανικά Όρη από τα 600μ.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 1-1-19 (Πρωτοχρονιά): Συννεφιά με τοπικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα Αρκανικά Όρη από τα 500μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 2-1-19: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 3-1-19: Συννεφιά με βροχές και χιονοπτώσεις στα Αρκανικά Όρη από τα 200μ.Αργά το βράδυ αναμένονται χιονοπτώσεις και μέσα στην πόλη.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 4 βαθμούς η μέγιστη.

Παρασκευή 4-1-19:Αρχικά συννεφιά με χιονοπτώσεις μέσα στην πόλη νωρίς το πρωί,αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.

http://www.meteoclub.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.