Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο καιρός των Χριστουγέννων στην Αιτωλοακαρνανία

Ο καιρός των Χριστουγέννων στην Αιτωλοακαρνανία

Με βροχές και χιονοπτώσεις, σε περιοχές με υψόμετρο από τα 500μ και πάνω, θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα οι κάτοικοι της Δυτική Ελλάδας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού, με τσουχτερό κρύο όμως ,αναμένεται από τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Αναλυτικά:

Από τον Αράκυνθο με φόντο την Τριχωνίδα και το Παναιτωλικό όρος. Φωτό Γ.Γιαννακόπουλος.

Για την περιοχή του Μεσολογγίου προβλέπεται:

Δευτέρα 24-12-18 (Παραμονή Χριστουγέννων):Αρχικά αραιή συννεφιά, η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 25-12-18 (Χριστούγεννα):Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από το απόγευμα στον Αράκυνθο από τα 700μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 26-12-18 (Δεύτερη Μέρα των Χριστουγέννων):Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 27-12-18: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr http://mesologgi-eoed.meteoclub.gr/

Για την περιοχή του Αγρινίου προβλέπεται:

Δευτέρα 24-12-18 (Παραμονή Χριστουγέννων):Αρχικά αραιή συννεφιά, η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 25-12-18 (Χριστούγεννα):Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από το μεσημέρι στο Παναιτωλικό Όρος από τα 600μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 26-12-18 (Δεύτερη Μέρα των Χριστουγέννων):Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 27-12-18:Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Για την περιοχή της Ναυπάκτου προβλέπεται:

Δευτέρα 24-12-18 (Παραμονή Χριστουγέννων):Αρχικά αραιή συννεφιά, η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 25-12-18 (Χριστούγεννα): Συννεφιά με τοπικές βροχές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από το μεσημέρι στα ορεινά από τα 600μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 26-12-18 (Δεύτερη Μέρα των Χριστουγέννων): Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 27-12-18: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Για την περιοχή της Αμφιλοχίας προβλέπεται:

Δευτέρα 24-12-18 (Παραμονή Χριστουγέννων): Αρχικά αραιή συννεφιά,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη 25-12-18 (Χριστούγεννα): Συννεφιά με τοπικές βροχές,με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από το μεσημέρι στα Αρκανικά Όρη από τα 600μ. και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη 26-12-18 (Δεύτερη Μέρα των Χριστουγέννων): Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 27-12-18: Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

 www.meteoclub.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.