Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

«Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» την Κυριακή 12/11 στο Αγρίνιο από τον Χρ. Πατρινό

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την παράσταση που έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» θα παρουσιάσει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός αυτή τη Κυριακή και μόνο για δυο (2) παραστάσεις στην αίθουσα ΦΑΝΤΑΣΙΑ (Μπότσαρη 4, δίπλα στον κινηματογράφο Ελληνίς) στις 11:30 το πρωί και στις 5:00 το απόγευμα.

Η παράσταση που κρατάει σε αγωνία το κοινό χαρίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά, μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα και προβάλλοντας το ηρωικό πνεύμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται…. Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζιροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την. Ο στενοχωρημένος Βεζίρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη…  Η συνέχεια επί της σκηνής στην αίθουσα Φαντασία.

2 μοναδικές Παραστάσεις: Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ.  & 5:00 μ.μ.

Αίθουσα: (Κ.Δ.Α.Π.) «Η Φαντασία» Δήμου Αγρινίου (Μπότσαρη 4, δίπλα από τον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς»)

Τιμή εισιτηρίου: 5 € γενική είσοδος

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 6934254616, 2641552212

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.