Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Ο Καρβέλης παρουσίασε την κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ

Ο Καρβέλης παρουσίασε την κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ

«Δεν έρχεστε εσείς σε εμάς, ερχόμαστε εμείς σε εσάς», υπογράμμισε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά την παρουσίαση της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού, η οποία παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί, από τον ΕΟΠΥ στην 6η ΥΠΕ.

Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, πλέον βρίσκεται στη διάθεση της 6ης ΥΠΕ και θα λειτουργήσει άμεσα στο πλαίσιο του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ύπαιθρο το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

«Κύριος σκοπός μας, είναι να εντείνουμε την προσπάθεια να ανέβει το ποσοστό του εμβολιασμού, γιατί μέχρι τώρα δεν μας ικανοποιεί. Έχω πει και στο παρελθόν και συνεχώς θα τονίζω, ότι το μοναδικό μας όπλο κατά της πανδημίας δεν είναι άλλο από τον εμβολιασμό», σημείωσε ο κ. Καρβέλης, τονίζοντας παράλληλα, ότι ένας επιπλέον λόγος που η 6η ΥΠΕ ήρθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ για την παραχώρηση της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού, είναι να ενισχυθεί το εμβολιαστικό κενό, που υπάρχει κυρίως στην ύπαιθρο. «Για την ανταπόκρισή τους στο εν λόγω αίτημα, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά, τόσο τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκέλους όσο και τον Πατρινό Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο», τόνισε ο κ. Καρβέλης

Σχετικά με τη μέχρι σήμερα κατάσταση, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ανέφερε:

«Δεν εφησυχάζουμε. Τα ποσοστά νοσηλείας «τσιμπάνε» τις τελευταίες ημέρες, για αυτό συνεχίζουμε τη μάχη, η οποία θα πρέπει να δοθεί και στην ύπαιθρο με τη βοήθεια της Κινητής Μονάδας και του εξειδικευμένου προσωπικού που θα τη συνοδεύει, ώστε να μεγαλώσουμε τον δείκτη ανοσίας».

Στη σημερινή παρουσίαση της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού, παραβρέθηκε και ο Συντονιστής του ΕΟΔΥ στην Πάτρα, κ. Χαράλαμπος Μπακόπουλος.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Καρβέλη στους χώρους του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πορεία των εμβολιασμών και άλλα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.